Tillbaka

Ascendenten i Fiskarna

Ascendenten i Fiskarna rör sig i världen som i vattnet, fritt och obegränsat. Följer strömmen ibland, men kan lika snabbt vända helt och ta nya simtag åt ett nytt håll utan några större ringar på vattnet. De har inte svårt att ändra sig, anpassa sig och är ständigt uppmärksam på förändringar i krusningarna runt omkring. Fisk-ascendenten är en känslosam individ som eftersträvar frid och omtänksamhet. De har lika öppna hjärtan som sinnen, och kan ta en diskussion med vem som helst om vad som helst. De är totala sociala kameleonter som utan att vara opålitliga bara glider in i vilket sammanhang som helst.

Deras kreativa sida är svår att ignorera, och väldigt ofta är deras första tolkning av en situation konstnärlig och bred. Mjuka och drömmande har de svårt att hålla sig objektiva, och därför är beslutsfattande sällan deras starkaste sida. De avskyr att placeras in i  fack, utan snarare kan de från en dag till en annan uppfattas som väldigt olika av de som inte känner dem väl. Fisk-ascendenten är en sökare som inte tycker om att stänga dörrar eller möjligheter, eftersom de känner sig fram i livet och inte vill vara bunden till något. De är otroligt kärleksfulla vänner som gärna drar in andra i sin trygga bubbla, och de har ett mycket löst förhållningssätt till det som andra värderar högt bara att det är fakta. Ascendenten i Fiskarna lever i tandem med sin fantasi, för utan sitt drömmande känner de sig lätt nakna och som att deras mänsklighet tagits ifrån dem. De är sällan själva dramatiska, men har inget emot lite drama i sitt liv.

Letar du struktur i en Fisk-ascendents vardag kommer du få leta länge. Medan deras huvud tycks befinna sig bland molnen söker de själva efter någon som kan hålla fast deras fötter vid jorden. De trivs väldigt bra i relationer och har ofta djupt rotade drömmar om att få vara två, att ha någon annan att lita på när de svävar eller virvlar bort för långt i drömmandet. Men denna partner måste vara redo att ta på sig ansvar för praktiska ting, saker som de själva anser rent obehagliga. Deras oemotståndliga charm och lugnande inverkan, som om något mjukt och fluffigt ständigt ligger runt dem som ett skyddande lager, ger dem en attraktiv och nästan glamorös aura.

Vill du räkna ut din ascendent? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer