Tillbaka

Ascendenten i Väduren

Det finns få personer som är så snabba och direkta i sitt sätt som Vädurs-ascendenten. Deras första instinkt är alltid att agera, göra, snarare än att tänka. Planera framåt? Glöm det. Det här är spontana, impulsiva personligheter som hela tiden laddar och siktar, utan att utvärdera alltför många känslor. Det låter ofta aggressivt när man beskriver alla typer av Vädurs-positioner, men det är snarare deras rättframhet som dominerar. De är alltför ungdomliga, sugna på äventyr och att uppleva saker, för att vara aggressiva. Illvilja, hämnd eller kontroll är inte saker som intresserar dem, utan istället är det att vinna tävlingar som ger dem deras energi.

Och den här pressen kommer inte från någon annan, utan alltid inifrån dem själva. Allting hos Vädurs-ascendenten verkar gå snabbt. De blir klara med saker först, går snabbt, blir kära snabbt och skaffar vänner på rekordtid. Deras okomplicerade och enkla hållning till relationer gör dem till lättsamma vänner som det är lätt att hitta på saker med. Men se upp. Lika snabbt som allting faller på plats och Vädurs-ascendenten tar sig in i någons liv, lika snabbt kan de försvinna. Vädurs-ascendentens starkaste sida ligger i att de är otroligt företagsamma. De har ständigt ett litet projekt på gång, och de klarar inte av att "ingenting händer". De är därför fantastiska på att påbörja saker, men har inte riktigt samma intensitet när det kommer till avslut. De kan därför vara rena mardrömmar att dejta eller samarbeta med i hobby-projekt.

Deras aningen framåtböjda gångstil avslöjar att de alltid är på väg någonstans, och de ser alltid ut som att de vet exakt var de är på väg, något som stämmer till ungefär 50%. De har nära till skratt, är charmiga som inga andra, självständiga sedan barnsben, och ändå upplevs de ofta som stora barn, på både gott och ont. De är otroligt duktiga på att lösa problem på egen hand och trots sitt ibland ganska bryska och individualistiska sätt är de faktiskt några av de mest kompromissvilliga individer man kan träffa på.

Vill du räkna ut din ascendent? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer