Tillbaka

Kräftan som ex

Överlag: Här har vi ett av de mest känslosamma och sentimentala exen vi kan hitta, och risken för återfall är stor här. Break-up:et tar lång tid, åtföljs av många ytterligare samtal, nätter av smsande, brevväxlande, oändliga tankespår och inte minst: trippar nerför memory lane. Om det är någon som kan nostalgi-trippa när det kommer till avslut så är det dessa känsliga vattendjur. Och om samtalen, kramarna och känslorna tar lång tid att komma ut ur, så är det ingenting jämfört med den tid det tar för Kräftan att själv lämna relationen bakom sig. Kräftan är också den som ofta pratar om eventuella break-ups redan under relationen, och om hur hemskt de skulle må om detta inträffade. Att bli lämnade - eller för den delen såra andra - är Kräftans yttersta mardröm.

Vanligast problematik: Att det aldrig tar slut. Fram och tillbaka fortsätter ni höras, och även om Kräftan är den som sagt nej så har de en benägenhet att dyka upp igen på olika sätt. Minnena som poppar upp för hen innan sängdags väcker längtan och genast är de framme med telefonen och skickar en gammal bild eller ett trånande sms. Här gäller det att inte sugas in i gamla mönster.

On-off potential: Hög. Om du inte verkligen bestämt dig för att det hela är över, så kan ni två hålla på i evigheter. Det finns Kräftrelationer som aldrig helt på riktigt tar slut. I deras inre tar nog ingen relation helt slut.

Så blir du av med hen: Det är ingen idé att stänga av helt, då detta kommer frustrera Kräftan så till den milda grad att det bara blir värre. Försök istället att med omtänksamhet och ett lagom mått av bestämdhet beklaga den känslomässiga utvecklingen. Att visa att du också är ledsen, men samtidigt säker i dina känslor, har Kräftan respekt för.

Läs gärna ex-astron även utifrån Venus-tecken! Läs mer om detta nedan.

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer