Skytten som ex

Överlag: Med Skytten som ex kan lite vadsomhelst hända. Ibland glömmer de bort vad som är passande och vad som inte är passande för er två ("vadå, det är väl inget konstigt om vi sover i samma säng?") och ibland är de som rena etikettböcker i hur ni ska hantera varandras närvaro i världen ("det är nog bäst om vi väljer vilka fik vi kan gå till så vi inte springer in i varandra"). Men den vanligaste känslan som en Skytt kan lämna efter sig är en smula övergivenhet. Så snabbt drar de vidare från den ena relationen till det nya äventyret, att du kan börja undra om det ens var på riktigt. Och det är klart att det var. Men det här är ett tecken som gör sitt undrande och oroande helt på egen hand, och som hellre vill gå direkt till vänskap från slut, och gärna undviker mellanbiten av sorg och ångest helt och hållet.

Vanligast problematik: Nyckfullhet och glömska. Var har du den här Skytten egentligen? Är ni över och vänner eller försöker hen med dig igen? Ibland när ni ses är det nästan som om hen vill luta sig fram och kyssa dig vilken sekund som helst, ibland är ni formellast i stan. Så länge ni har kontakt har Skytten själv svårt att hitta balansen, och glömmer lätt bort varför det inte funkade mellan er, eller att ni faktiskt gjort slut.

On-off potential: Hög, speciellt om ni båda är singlar under en längre tid. Skytten är svag för den där kemin ni har haft, och har hen en bra dag så kan tanken lätt komma dansande att det nog borde vara ni två ändå. För att sedan dansa vidare lika snabbt ifall någon annan sötnos dyker upp...

Så blir du av med hen: Skytten har ett oväntat stort ego under ytan, och genom att kritisera hens otydligheter eller beteende kan du snabbt få hen att känna sig både skyldig och genomskådad. Kritik biter hårt på detta tecken och garanterar en minimerad kontakt.

Läs gärna ex-astron även utifrån Venus-tecken! Läs mer om detta nedan.

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer