Tillbaka

Vattumannen som ex

Överlag: Det kan komma som en blixt från en klar himmel när det tar slut med en Vattuman. Du tror att allt är som det ska, och får plötsligt veta att hen känner totalt motsatt, på samma sätt som Vattumannen kan överraska med att plötsligt dyka upp utanför din dörr och förklara sina känslor. Med all egentid som denna individ behöver så kan det vara svårt att veta var ni två har varandra, och om det tar slut med en Vattuman är det ofta för att hen antingen inte kan leva upp till att visa all den omtanke och närhet du behöver, eller att hen känner sig kvävd, även med enorma volymer av frihet. Som ex betyder detta ofta att Vattumannen liksom driver iväg när ni gör slut, men inte utan att dyka upp på de mest ovanliga platser och i de mest oväntade sammanhang, som en hopplös överraskning som du har svårt att skaka av dig.

Vanligast problematik: Förvirring. Det är svårt att veta var du har en Vattuman bara under vanliga förhållanden, och i slutfasen av en relation eller den delikata omställningen från par till något annat är det rent omöjligt. Skulle ni vara vänner? Nej, hen tycker inte om att ni ses så ofta. Ska ni säga upp kontakten? Då hör hen av sig med de mest udda frågor.

On-off potential: Hög. Det kan ta ett tag innan Vattumannen vet vad hen vill och har fått ordning på sitt mentala liv och sina känslor, och detta kan göra att även relationer är segstartade. De kan till och med gå in i nya relationer för att sedan komma tillbaka. Frågan är bara hur du känner inför det.

Så blir du av med hen: Ärlighet. Säg att deras beteende sårar dig, eller förklara vad du vill ha och be dem svara på om de kan ge dig det. Och be dem se dig i ögonen när de svarar. Det kommer bli en brutal utmaning för dem.

Läs gärna ex-astron även utifrån Venus-tecken! Läs mer om detta nedan.

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer