Tillbaka

Fiskarna & Fiskarna

När två Fiskar möts är det som att alla gränser suddas ut. Fakta blir känsla och världen blir en lekplats. Ni två kan ha så mycket roligt tillsammans, två kreativa och intuitiva individer som ni är, att den största risken i den här relationen är att glömma bort tid och rum. Ingen av er är särskilt ekonomisk, eller särskilt praktisk. Båda är dragna åt att resa, ha ett djupt intresse i film, dans, konst eller musik, och ni har båda stora behov av att då och då koppla bort omvärlden och stänga av allting. Att göra det tillsammans kan bli riktigt givande för er. Ni är också båda mästare på att hitta nya sätt att navigera er fram i världen, vilket ni kan dela och som skapar ett spirituellt band mellan er.

Ingen av er gör någon tydligare uppdelning i era liv mellan vad som är kärlek och vad som är resten av världen. Det här gör er inspirerande att vara i närheten av, samtidigt som det också kan göra vardagen lite krånglig för er. Ibland rinner känslorna ut i fel sammanhang, och där kommer du inte kunna hitta en motvikt i din partner, utan en som tänker likadant. Se till att ni ibland också tar andningspauser från varandra när marken känns skakig - ni är båda så intuitiva att det kan vara svårt att känna efter vem som är vem av er två. Sexuellt är ni båda djupt emotionella och förstår varandra ordlöst. Ni känner på en gång när något är fel, men om kärleken är stark går de få gångerna knappt att räkna. Det här kan bli hur starkt som helst.

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer