Tillbaka

Fiskarna & Jungfrun

Har du lagt ögonen på en Jungfru, kära Fisk? Så härligt! Det här är en otroligt lovande match för dig. Den omtänksamma, organiserade Jungfrun hjälper dig skapa ordning i ditt liv och verkar förstå dig ordlöst. Hens förmåga att analysera och nästan läsa dig som en öppen bok upphör sällan att förvåna. Jungfrun är en pratsam perfektionist, väldigt duktig på att ta till sig stora mängder information och har ofta väldigt detaljerade visioner om framtiden. Du är garanterat mer "kaotisk" i din livsstil än din Jungfru, och det är ingen dum idé att mellan varven låta din Jungfru hjälpa dig med det ena och det andra.

Jungfrun är som sagt en perfektionist, och trots att hen är flexibel och väldigt öppen för nya idéer, så är hen också en realist som vägrar låta saker bli halvdana. Det här är inte riktigt din stil, och ibland kan Jungfrun vara lite för ärlig med sina åsikter gentemot dig. Som Fisk tar det här ganska hårt, men försök komma ihåg att din Jungfru egentligen bara vill ditt bästa och hela tiden agerar i ditt intresse. Frustration kan absolut vara en ingrediens i denna relation, men det ryms minst lika mycket fascination.

Din Jungfru är sensuell, intellektuell och besitter ett djupt behov av att få veta sanningen om saker och ting. Jungfrun upplever ofta att just Fisken sitter på ovanligt mycket "sanning", och kan komma att fråga dig om hur du upplever precis allt som ni ser och gör tillsammans. Sexuellt kan det här bli helt fantastiskt, men det kan ibland kännas lite svårt att få din Jungfru att ge sig hän åt fysiska lustar. Jungfrun är något av en arbetsnarkoman och föredrar att avsluta projekt framför att mysa med dig. Det gäller att du har tålamod med din Jungfru, för om det är någon som kan locka fram lust hos dessa individer så är det du med din fantasi och ömma beröring.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer