Tillbaka

Fiskarna & Kräftan

Två vattentecken har alltid stor potential att hitta varandra, så här har du höga odds för att känna dig som hemma, kära Fisk. Du är den drömmande och flexibla konstnären, och samtidigt som du lockas av din Kräftas stabilitet finner du också hos hen ett otroligt emotionellt djup som du kan simma runt i hur länge som helst. Ni två förstår varandra på djupet, och alldeles speciellt förstår ni varandras känslomässiga behov. Hos din Kräftan får du verkligen utrymme att vara den kreativa, drömmande och fria varelsen som du är och behöver få vara - och samtidigt bli förstådd.

Genom att värna om varandras känslighet kan ni två skapa en väldigt stark relation. Risken finns annars att ni båda är så känsliga, nästan blyga i er försiktighet att ni börjar skapa känslomässiga problem som inte finns, genom att helt enkelt inte prata tydligt nog med varandra, utan bara se till varandras känslor. Det är svårt för er två att vara tydliga, så det här är verkligen en utmaning ni bör fundera på. Till exempel, om din Kräfta enbart får agera stöd åt din mer öppna och ständigt uttryckande sida och inte själv får något kreativt space emellanåt kommer hen bli trött på att agera din producent. Detta kan bli speciellt tärande för Kräftan, så var försiktig med att snöa in för mycket på dig själv. Din Kräfta har helt klart en tendens att ge mycket utrymme åt andra, och snarare än be om stöd tillbaka, liksom bara vänta på det. Och du kan ha svårt att hålla dina kreativa uttryck för dig själv, och helt enkelt glömma bort att din Kräfta också behöver höras och synas, få eget utrymme.

Ibland är din Kräfta inte ens medveten om sina egna behov, utan sätter utan ifrågasättande dig i första rummet hela tiden. Försök att inte utnyttja det här alltför mycket, och mellan varven hålla tillbaka allt det du tänker, tycker, känner. Din Kräfta går säkerligen och bär på hemligheter du inte har en aning om, som hen behöver få både smälta, och så småningom, prata om. Hen kan dessutom reagera väldigt långsamt på hur du beter dig. Ibland tar det en vecka innan något hen tänkt länge på kommer upp till ytan. Den modfällda sidan hos Kräftan kan ibland kännas tyngande för Fisken, men försök med din intuitiva känslosamhet att bryta igenom. För när ni är på samma sida är eran kärlek ren och mjuk, precis som vatten. Sexuellt då? Åh, bara fantastiskt. Ni två simmar i samma sexuella vatten och förstår precis varandra. Din Kräftas givande sida inspirerar dig, kära Fisk, och gör det lätt för er att ständigt utvecklas.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer