Fiskarna & Oxen

Kära Fisk, you struck gold! Din Oxe är en sensuell och grundad livsnjutare som samtidigt är strukturerad och ordnad på precis de sätt som du inte är det. Oxen har ofta en lite dyrare, men god smak och balanserar detta med en praktisk, sparsam sida och förmår njuta av de små tingen i livet. För en kreativ och känslig Fisk är det här inget annat än rena guldgruvan. Dina djupa känslor och intuitioner är något som din Oxe utan problem kan ta till sig utan att, som vissa andra tecken, känna sig förvirrade av. Din Oxe förser dig med en hel del trygghet, och blir både inspirerad och berörd på djupet av din känsliga sida. Ni två ger och tar av varandra på ett väldigt naturligt sätt, utan att känna er utnyttjade.

Den största skillnaden i denna kombo handlar om vilka mål ni har i livet. Din Oxe älskar att jobba, att organisera materiella saker och att "bygga bo". Du har en mer filantropisk läggning och har ibland svårt att förstå din Oxes enorma engagemang i att jobba och strukturera, på samma sätt som din Oxe ibland har svårt att se att hen kör över dina emotionella behov. För dig är livet här och nu, och du delar inte upp livet i "jobb" och "fritid", utan har ofta svårt att skilja det ena från det andra. Så när din Oxe pratar jobb och känner att hen pratar om något riktigt viktigt, intressant och kanske till och med imponerande, kan du ofta flyta iväg i fantasin och inte riktigt känna att samtalet fyller någon viktigare funktion. Din Oxe ordnar sitt liv genom att ständigt prata om planer, göra scheman, skriva listor och diskutera budgetar. Visst ser du på dessa ting som nödvändiga, absolut, men knappast det mest intressanta i livet.

Sexuellt har ni två stora möjligheter att hitta varandra snabbt. Din Oxe älskar smekningar och beröring, och tillsammans med din mer spirituella approach kan det här bli rent magiskt. Detta gäller även hur ni känner för varandra i kärlek. Man kan säga att era skillnader, att din Oxe är fysisk, materiell och realistisk, kompletterar du med att vara kreativ, drömmande och intuitiv. Ni två kan bli varandra bästa vänner såväl som de intimaste av älskare.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer