Tillbaka

Fiskarna & Skytten

Ni två är verkligen en udda kombo, kära Fisk, men inte helt otippad. Du ser världen som en helhet, och din Skytt vill inget annat än att upptäcka och utforska den helheten. Tillsammans gör ert omvärldsintresse att ni ständigt får uppleva nya saker tillsammans. Men helt lätt är det inte. Din Skytt har ett eldigt tempo, kan vara minst sagt lite för ärlig och drastisk för din smak, och har inte riktigt förståelse för din mer emotionella sida.

Diskussioner om känslor möter din Skytt gärna med praktiska tips eller repliker som kan låta som hämtade från en hurtig självhjälpsbok, medan du söker en djupare förståelse än så. Det här kan göra att era diskussioner ena gången är fruktlöst korta där du känner dig sårad och tystnar, och andra gånger långa och intensiva där din Skytt säger lite för mycket, lite för snabbt. Konfrontationer som för dig kan kännas som rent personliga påhopp är inte ett ovanligt missförstånd i denna kombination. Försök skaka av dig din Skytts kommentarer, de bär sällan på några tyngre innebörder.

Det är inte ofta du känner dig som den mer negativa parten i en relation, kära Fisk, men här finns risk att det blir du som är den kritiska realisten, vilket din Skytt inte alltid direkt uppskattar. Hens naiva entusiasm irriterar dig lätt, samtidigt som ni två har en otrolig styrka i att ni båda älskar att se världen och filosofera om livet. Din sportiga, äventyrstörstande Skytt är dessutom inte den lättaste att få raka svar från, och har ett stort behov av att vara fri och självständig. Här skiljer ni er ifrån varandra rejält, och du kan sakna att inte riktigt veta var din Skytt är och vad hen gör. Men, ni är båda föränderliga tecken och ingen av er har bråttom in i en stabil relation, vilket ger er tid och utrymme att hitta det sätt ni två fungerar som bäst ihop på.

Sexuellt är det här ingen hit direkt, men självklart kan ni hitta varandra här också. Ge det lite tid dock. Din Skytt har en atletisk och lekfull attityd till sex, medan du söker mer kontakt och känslor. Riktigt olika alltså. Ändå är det här en kombination som återkommer, så har ni tur har ni andra planeter i er chart som hjälper er på traven.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer