Tillbaka

Fiskarna & Stenbocken

Trots era olikheter finns det en otrolig potential mellan er två, kära Fisk. Den största skillnaden är din Stenbocks fokus på framgång, och visst är det ovant för dig att vara med någon som har så höga ambitioner. Du är en mer fritänkande själ som tänker mer på din omgivning som en unik massa fylld av möjligheter, medan din Stenbock är snabb på att i alla sociala situationer dechiffrera exakt vilka som har vilken status och placera in människor i hierarkier. Trots dessa olikheter verkar ni två förstå varandra ordlöst. Din jordnära Stenbock stabiliserar dig, medan du mjukar upp din svala Stenbock.

Din intuition kan hjälpa dig långt på vägen med Stenbocken, då de sällan avslöjar vad de känner och tycker. Era konflikter handlar främst om hur ni kan se så olika på världen, din Stenbock är praktisk och ibland lite kall enligt dig, medan du sätter andras välmående främst. Det här blir en evig källa till diskussion och ni kan lära mycket av varandra. Att din Stenbock har ett behov för att styra och ställa med saker gör dig inte så mycket, Fisken är föränderlig och anpassar sig utan problem. Så länge du känner att du får ditt emotionella behov tillfredsställt har du inga problem med att låta din Stenbock få göra saker på sitt specifika sätt.

Din Stenbock är mer av en materialist än du någonsin ens skulle kunna drömma om att vara, men dessa sidor kan du ta med en klackspark och glimten i ögat - för dig är detta förgängliga ting som du inte riktigt har tid att tänka på, så det är bara bra att någon annan i din närhet gör det! Sexuellt är ni två en öm, ljuv och sensuell guldgruva. Stenbocken är en aning långsam medan du är oförutsägbar och fantasifull. Vad som helst kan hända här.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer