Tillbaka

Fiskarna & Väduren

Det som förmodligen gör att du trivs i den här kombinationen, kära Fisk, är din Vädurs energi, rättframhet och initiativförmåga. Din Vädur vill gärna styra relationen, och du är mer än nöjd med att på sätt och vis bara flyta med. Inte för att du är passiv, men för att ditt behov av att agera eller ta bestämda beslut inte är hälften så stort som din Vädurs. Du vet redan att beslut och handling bara är en ytterligare komponent i världen, inte något som i längden kommer förändra den, medan du är mer intresserad av känslorna som kommer i handlingarnas kölvatten. Din Vädur uppskattar din intuition och känslighet, kanske främst för att de saknar sådan själva.

Problemen uppstår främst när du behöver tid för reflektion och djupare eftertanke kring de saker som pågår runt dig. Din Vädur diskuterar gärna, men inte nödvändigtvis dessa, enligt dem, rätt onödiga saker. Väduren har självklart också ett inre djup, men har mycket svårare att se poängen med att öppna upp dessa sidor för dig och reflektera kring dem. Dels för att det helt enkelt kan vara lite smärtsamt för din Vädur, men också för att det inte fyller samma syfte hos dem som hos dig. Det kan hända att ni istället bara pratar om dig hela tiden, vilket gör dig orolig. Din älskade känns plötsligt otillgänglig, upptagen med ganska ytliga saker när hen pratar om sig själv och alltför realistisk i sin syn på världen. Det sårar dig när de inte ser hela dig, eller verkar vägra förstå vad du menar. Din Vädur kan också känna sig neddragen av ditt behov av att prata och connecta emotionellt, hen vill känna sig fri och blir stressad och obekväm när hen behöver gräva i det emotionella. "Hur tänker du då?" undrar du, och din Vädur svarar undvikande och byter ämne.

Sexuellt är ni också mycket olika. Medan du ser sex som något som man involverar sig i på flera plan, även om det är tillfälligt, är din Vädur mer av åsikten att sex är en kul grej, som en lek eller som en sport. Intresset flammar upp och går över, medan du skulle kunna göra en heldag av att bara stanna i sängen kela och prata, hålla om och komma varandra närmare, även om du och hen aldrig skulle ses igen. Du kan locka din Vädur genom att vara den kreativa och intuitiva individ du är, men risken finns att din Vädur plötsligt drar iväg om hen känner sig det minsta kvävd. Men låt inte allt detta dra ner dig. Det är en udda kombination - men det går! Ni är olika men om ni kan hitta varandra och lära er av varandra kan ni båda komma längre än ni trodde, i en vild men obegränsad fantasi.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer