Tillbaka

Fiskarna & Vågen

I det udda mötet mellan dig och en Våg, kära Fisk, finns det en hel del beröringspunkter som gör att känslor kan utvecklas väldigt snabbt, så mitt första råd är att spring inte in i det här utan att vara förberedd på att ni två är lite mer olika än ni tror. Din Våg är trevlig att se på, otroligt omtänksam och en väldigt bra vän. Hens strävan att allt ska vara rättvist är en ordentlig turn on för dig, och ni två kan verkligen drömma, fantisera och hitta många empatiska beröringspunkter i era långa samtal, när ni inte är upptagna med att bara beundra varandra och kela det vill säga.

Den drömmiga romantiken finns absolut här, men frågan är om din Våg är lika intresserad som du av att verkligen gräva ner sig i saker och ting. Hen vill gärna att ni ska ha det vackert och romantiskt, medan du söker efter något mer, inte bara det vackra. Du har en obegränsad kreativitet, och ser på hela livet som en oändlig gåta som du gör emotionell akrobatik för att lära känna. Vågen är inte lika intresserad av livets helhet som du, och delar hellre upp saker och ting. Din Våg är framförallt intresserad av att hitta nya sätt att lösa saker på, medan du är mer intresserad av att låta saker bero och på sin höjd kontemplera.

Din Våg kan bli lite rastlös på ditt sätt att "undvika" saker och ta saker personligt, medan du kan tröttna på att din Våg snarare än bara låter världen vara det kaos den är, hela tiden vill fixa saker och försöka tänka sig till lösningar på problem. Det kan också hända att du känner att din Våg är mer av din vän än din älskare, och att du saknar en ömmare, mer intensiv passion från din polare Vågen. Sexuellt kan ni två ha mycket att ge varandra, din Våg visar sin uppskattning genom romantiska gester och att göra sig fin för dig, och du uppskattar hens ansträngningar. Men i längden kan du sakna ett djup som gör att ni verkligen möts och tycka att det hela blir lite ytligt. Kan ni nå fram till varandra helt?

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer