Tillbaka

Fiskarna & Vattumannen

Din Vattuman har ett knivskarpt sätt att se på världen, och det fascinerar dig, kära Fisk. Det här är nog till och med det som attraherar dig allra mest hos hen. Din Vattumans intellekt och nydanande idéer är rent av kittlande för en mer intuitiv Fisk, och tillsammans är det som att ni upptäcker nya världar, när din Vattuman lär känns ditt sätt att se på saker. Men även om detta är spännande, så är det också början på ett problemområde.

Din Vattuman, envis i sin läggning, har ett stort behov av att lufta sitt intellekt och bege sig ut på äventyr av olika slag, än du. I längden har hen svårt att förstå din känsliga sida och du kan komma att känna dig lite ensam. Ni har båda behov av att känna era fria och har lätt för att ge varandra stora friheter, vilket kan göra att ni ibland glider ifrån varandra. Det som är menat som omtanke, kan leda till att ni tappar bort varandra.

Sexuellt är ni en dynamisk och speciell match, med massor av spektakulära möjligheter. Men när din Vattuman är fantasifull och idérik, önskar du ibland att hen var lika känslosam och medlidande. Du kan komma att sakna intimitet i den här relationen, och kanske känna mer och mer att det är du som får offra dig. Allt går, men se till att du vet vem din Vattuman är innan du satsar allt.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer