Tillbaka

Jungfrun & Fiskarna

Som Jungfru handlar det mesta i livet om struktur och ordning, så kanske låter det konstigt att bjuda in den poetiska, drömmande och nästan flummiga Fisken i det - men det är precis tvärtom. Den intuitiva och känsliga Fisken hjälper dig att se saker klarare, kära Jungfru, och eftersom ni båda är föränderliga och flexibla naturer så hittar ni varandra antingen på en gång och utan tvekan, eller kanske kastas ni först in i ett förvirrande kaos där ni inte alls förstår vad ni egentligen vill varandra. Så olika är ni, du är praktisk och stabil, rigid och ordningsam, och din Fisk är diffus, lite flytande och mystisk i sitt sätt.

Men ni kompletterar varandra perfekt och fascineras över varandras sätt. Din Fisk hjälper dig att se på saker på nya, mer flytande sätt, medan du hjälper din Fisk att skapa lite mer ordning i hens liv. Ingen av er är särskilt envis eller en särskilt tävlingsfokuserad, men din Fisk trivs i ett kaos som du är lite ovan vid. Kreativa utlopp är din Fisks motsvarighet till ditt behov av att skriva listor. Hens energi är magisk för dig, och kanske är det som fångar dig mest Fiskens oegoistiska sätt att se på mänsklig samexistens och hens förmåga att kompromissa. Andra tecken har en tendens att utnyttja den här sidan hos Fisken, men för dig är den snarare det som gör att du respekterar din Fisk allt mer.

Men det fria flöde av idéer som pågår hos din Fisk behöver ditt realistiska tänkande. I frågor kring både ekonomi och deadlines kan du fungera som din Fisks stora stöd och hjälp. Att känna sig behövd och hjälpsam är en stor drivkraft för dig och du kommer leva upp till detta kall med råge. I utbyte kommer din Fisk känna av varje tanke, känsla och idé du har utan att du behöver så mycket som yttra den. Som det kommunikativa tecken du är upphör det här aldrig att förvåna dig.

Sexuellt är ni som gjorda för varandra. Din Fisk är överraskande men går djupt i kärlek, ett djup du behöver och är nyfiken på att utforska själv, men som enbart rätt älskare kan väcka hos dig. Hen trasslar upp alla dina knutar utan att du känner dig stressad eller obekväm. Den här kombon är både självklar, och oupphörligen förvånande. Ditt praktiska tänkande kommer säkerligen krocka med din Fisks fantasi, men låt det sjunka in, undan och fördjupa relationen. Det här kan hålla länge.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer