Tillbaka

Jungfrun & Kräftan

Det magiska för dig i den här relationen, kära Jungfru, är att du hittat någon som du verkligen kan få prata länga och ostört med. Ni två har en förmåga att tala ut, tala igenom och se varandras argument från olika håll, vilket för dig är en av de viktigaste kvaliteterna i en relation. Så yay för din Kräfta! I den här kombination hittar ni nämligen båda lugn och ro från det som kan sägas vara det svåraste kring era tecken - som Jungfru tenderar du att oroa dig lite för mycket, medan din Kräfta lätt blir sårad och har stort behov av trygghet. There's plenty to talk about. Även om det oftare är du som får dra ut tankarna ur din Kräfta, så finns det ingen som kan stötta dig bättre och ge dig mer peppande råd.

Men ta det försiktigt i att tolka försöka tolka din Kräftas beteende. Det här är ett vanligt drag hos Jungfrun, och en tricky uppgift. Det bästa ni kan göra när något blir lite för känsligt för din Kräfta, och lite för mycket mental aktivitet hos dig, är att ge varandra massvis av utrymme. Din Kräfta behöver tid att smälta saker, och du behöver space för att få vara dig. I era liv är ni båda två noggranna med att få vardag att fungera, och ni tycker båda om att jobba och bidra. Din Kräfta har lite mer behov av trygghet, pengar på banken och ett välfyllt kylskåp, än du, som hellre ser till att du utfört dina arbetsuppgifter maximalt för att det känns bra, men det är bra att ni delar ambitioner. Som älskare är ni som gjorda för varandra, och din emotionella Kräfta vill inget hellre än att du ska må bra. Perfekt. Inte sällan kan den här relationen börja lite skakigt, med osäkerhet och ibland till och med blyghet eller missförstånd, men när ni hittar varandras rytm kan ni skapa starka band.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer