Tillbaka

Jungfrun & Skytten

Den här relationen är tricky. Ni två är båda i stort behov av att göra saker på erat sätt, och "era sätt" är ofta totala motsatser. Du vill tänka igenom saker, planera och strukturera, och ärligt talat: du är inget större fan av överraskningar. Din Skytt vill göra allt, spontant, nu, utan att kolla upp saker som tågtider eller regler, och överraskningar är alltid en gåva från ovan, oavsett vad de är. Ni två skulle till och med kunna ta skilda vägar fast ni ska till samma ställe för att din Skytt tycker en gata ser spännande ut, medan du vet vilken väg som är närmast.

Men det här är kanske också varför ni två kan fungera ihop. Med så självständiga utgångspunkter kan den här kombinationen fungera. Ni är båda intresserade av att få saker gjorda, och kan säkerligen diskutera varför era olika vägar till samma mål är så intressanta. Den eviga optimisten i din Skytt ger dig energi, samtidigt som du kan lära hen att tänka igenom saker, inte göra alltför grova generaliseringar och ta det lugnt mellan varven. Din Skytt kan hjälpa dig att lugna ner dig när du oroar dig, och kanske det bästa av allt: samtalspartnern du saknat för de riktigt långa samtalen kan du helt klart hitta i din Skytt.

Den här kombinationen är helt klart en av de där magiska "det är så otänkbart att det faktiskt skulle kunna funka", och ni har två stora trumfkort i skjortärmen - ni två är båda föränderliga tecken och har lätt att anpassa er till nya situationer. Men det här skapar också en annan utmaning - att våga lova varandra något över huvud taget. Ni är båda svåra att fånga in, så det kan bli en lång jakt för er båda. Vad gäller sex så är din Skytt mer eldig och intensiv, medan din smak lutar mer åt sensuell förförelse. Men med tid, om du hinner fånga din Skytt tillräckligt länge det vill säga, så kan det gå.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer