Tillbaka

Jungfrun & Stenbocken

Den här relationen kan verkligen vara givande för dig, kära Jungfru, så länge du och din Stenbock inte helt hamnar i olika läger. Ni är båda jordtecken, och därför praktiska, realistiska, pålitliga och arbetsamma. Din Stenbocks agenda handlar i stort om att nå "toppen" - vad denna än må bestå av för hen - och du beundrar hens dedikation. Du arbetar också hårt i ditt liv, men av lite andra anledningar. För dig är det viktigt att avsluta ett arbete, men inte för att nå en viss position, utan för att det är the right thing to do, samt för att du vill förstå din omvärld och ofta gör det genom arbete.

Med allt detta fokus på arbete, och med dig som den givna kritikern i er relation, och din Stenbock som den givna coachen, kan det hända att ni ibland glömmer bort att bara vara. Livet handlar för er mycket om era egna mål, ni förstår båda hur viktigt det här är för den andra och delar känslan, och det här kan ibland ta över eran kärlek. Men det behöver inte bli tråkigt - ni har båda stora ambitioner och njuter av att vara med någon som känner likadant.

Andra kan ibland undra hur du, pratsamma och evigt grubblande Jungfru, får dina känslomässiga behov uppfyllda av din Stenbock. Stenbocken har ofta ett mindre känslosamt yttre, men inte när det gäller dig. Din Stenbock kan lita på dig och du blir troligen förvånad gång efter gång av hur mycket som ryms i din Stenbock när ni tar er tid att prata om känslor och tankar. Er kärlek blir passionerad och sensuell, med många ömma ord och stunder, om ni låter saker och ting ta sin tid. Ni har båda behov av att känna er säkra på er sak - så ge er tid att lära känna varandra väl. Det här kan visa sig vara en lifetime love.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer