Tillbaka

Jungfrun & Väduren

Den spontana Väduren är väldigt, väldigt olik dig, kära Jungfru, så det här är en klassisk opposites-attract. Du är en perfektionist av rang, som värderar ordning och älskar känslan av ett väl utfört arbete. Du är dessutom en väldigt omtänksam individ, som njuter av att ta hand om andra. Din Vädur däremot... är lite annorlunda. Väduren tycker om att vara först, bäst och starkast och har inte så mycket till övers för att fundera på vad alla andra håller på med. Om de har ett mål i sikte, så är målet det enda de ser.

En sak som ni båda kan mötas i är att det är viktigt att jobba hårt. Oavsett om det är på det lönearbetet eller om ni jobbar igenom något annat, typ fixar hemma, är det ingen av er som ligger på latsidan. Och när det gäller ambitioner kan din Vädur bli ovärderlig för dig genom att peppa dig att våga drömma större, ta lite större risker (du tar oftast enbart minimala, helst inga, risker, kära Jungfru, så det kan du ha råd med). Du kan å din sida hjälpa din Vädur att bli lite mer organiserad, något hen inte direkt är ett proffs på.

Du är empatiskt lagd och har en realistisk syn på livet, och det blir ofta du som får hjälpa din Vädur att komma ut ur återvändsgränder när hen har fastnat. Det här är inget konstigt för dig, du är analytisk och snabbtänkt och att hjälpa andra är självklart för dig. Din Vädur däremot, när hen ställer upp och ger dig lite extra, förväntar sig stora applåder och djup tacksamhet. Kom ihåg detta, kära Jungfru, när stämningen mellan er blir lite spänd. Lite beröm och komplimanger kan verkligen lätta upp saker mellan er.

Sexuellt har ni två mycket att ge varandra, och kan finna en oväntat djup sexuell åtrå. Kanske upptäcker du sidor hos dig själv du inte visste om. Den här kombinationen kan hålla om ni vågar konfrontera hur olika ni är och bejaka varandra. Din Vädur är äventyrlig, social och utåtriktad medan du är en mer reserverad individ med behov av att känna till alla detaljer. Det här är en utmaning som passar er båda, men där det finns en risk för torka och brända känslor emellanåt.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer