Tillbaka

Jungfrun & Vågen

Trots att Jungfrun i stjärnkonstellationen är den som håller i Våg-skålarna är ni två mycket olika, kära Jungfru. Du är en arbetsam, praktisk individ med hög moral som ständigt söker perfektion. Din Våg är förvisso alltid på jakt efter balans i livet, men är mer intresserad av att socialisera och uppleva än du. Det kan hända att ni fler än en gång blir oense om hur ni ska spendera er lediga tid tillsammans till exempel. Din Våg vill garanterat socialisera, gärna i stora grupper, och inte sällan gör de en stor sak av att klä ut sig, klä upp sig och satsa lite mer än andra för att få till den perfekta kvällen. Som jordtecken är du mer praktisk och ser inte alla gånger vitsen med allt detta, och mellan varven kan det lätt hända att du stannar hemma och jobbar när din Våg går ut.

Men ni har gemensamma punkter också. Ditt öga för detalj tillsammans med din Vågs känsla för stil gör er till ett tjusigt par minst sagt. Försök gärna lära av din Vågs öppna sätt inför nya människor. Ni har också goda förutsättningar för många spännande samtal och kan spendera timmar i djup diskussion. Det som fattas mest här är passionen, stora känslor, istället är ni båda ganska teoretiska och mellan varven kan det kännas som att något saknas. Försök att visa varandra era känslor, och se till att du njuter av din lustfyllda Vågs sexuella sidor. De har en tendens att se på sex ur ett nästan estetiskt perspektiv, något du inte bör underskatta. Ingen klassisk match detta, men om du förstår hur din Våg fungerar kan det gå.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer