Tillbaka

Jungfrun & Vattumannen

Den försiktiga Jungfrun möter den egensinniga Vattumannen - funkar det verkligen? Well, ni är båda nyfikna, och eftersom du är realistiskt lagd och vill undersöka världen, kära Jungfru, kommer du säkerligen kunna lära dig mycket av din Vattuman. Frågan är bara om den sensuella och praktiska sidan hos dig orkar med den nyckfulla och udda Vattumannens behov av att göra allt på sitt eget sätt, utan att riktigt tänka på andra.

Vattumannen är högst självständig och eftersom hen spenderar stor del av sin tid på att fundera över livets alla omständigheter, glömmer hen ofta av de faktiska löften som du hoppas på att hen ska uppfylla. Ni är båda tillräckligt analytiska för att hålla konversationer igång i timtal, men i slutet av dagen vill du ha en lång kram och en omtänksam partner, medan din Vattuman vill sätta sig vid datorn och skriva ner alla nya tankar era samtal har väckt. Din Vattuman gör som hen vill, och du kan lätt känna dig bortglömd. Man kan säga att du gärna analyserar världen för att veta hur du ska förhålla dig till den, medan din Vattuman vill analysera världen för att sedan förändra den.

Vattumannen är dessutom väldigt opraktisk. Trots att deras rationella och logiska förmåga är intensiv, har de sällan fokus nog för det praktiska. Det är istället du som håller koll på nycklar, lösenord och adresser. Det här kan lätt skapa konflikt mellan er. Sexuellt är ni däremot en spännande match, där du väcker en hel del nyfikenhet och intresse hos din Vattuman, medan hen ständigt överraskar och utmanar dig på ett sätt du har svårt att motstå. Din Vattuman är dock inte alls lika romantiskt lagd som du, vilket du kanske behöver göra hen uppmärksam på. Du behöver ibland lite klassisk, mysig romantik för att känna dig lugn och uppskattad.

I längden är det era olika attityder till livet som är det största problemet. Medan du vill känna pålitlighet och emotionell kontakt i en relation, är din Vattuman kanske lite för distanserad för att du ska känna dig helt trygg. Ni är båda helt enkelt lite försiktigt skeptiska till vad ni håller på med. Låt det ta tid och stressa inte för mycket, kära Jungfru. Om ni känner starkt för varandra kan det här absolut fungera till slut.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer