Kräftan & Oxen

Först och främst - era vänner kommer vara avundsjuka på era hemmakvällar, kära Kräfta. Med dina skills i att få lite att bli mycket, och din Oxes förkärlek till allt gott kommer ni inte bara ha ett buffébord av läckerheter, ni kommer dessutom kunna njuta av timmar av massage och långa samtal om erat liv ihop. Ni är båda två intresserade av att leva stabila liv, och det betyder inte tråkiga, utan liv där ni vet vad ni vill och får saker gjorda. Dessutom är din Oxe en trygg famn att landa hos när dina känslor tar över, medan du för din Oxe kan vara den kraft som får hen att lossna lite från sina, både bra och dåliga - men garanterat befintliga, vanor. Det här är en passionerad och givande relation med få frågetecken.

Ni två kommer spendera timmar i köket, i soffan och i sängen med att bara njuta av varandras närvaro. När din Oxe har jobbat hårt hjälper du hen att varva ned, och när du har tänkt på något som du äntligen är redo att prata om, har Oxen allt tålamod i världen att låta dig tala till punkt. Den här relationen fungerar lika bra som vänskap som romantisk, och sexuellt kommer ingen av er bli besvikna, tvärtom. Lika mätta som ni blir på alla god mat ni lagar tillsammans, lika tillfredsställda kommer ni bli av varandras hungrande efter närhet.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer