Skytten & Oxen

Det här är en svår kombo, kära Skytt, där du lätt kan bli frustrerad över din envisa Oxes bekväma och tillbakadragna livsstil. Du vill ständigt utvecklas och expandera dina kunskaper och därför hela tiden vill resa, studera eller upptäcka. Impulser och plötslig inspiration styr dig, och du går lätt från ord till handling, utan att nödvändigtvis tycka och tänka likadant nästa dag. Din Oxe däremot, trivs som bäst i sin del av hagen. Oxen har ett stort behov av att omge sig med tydliga gränser, och ni blir lätt karikatyrer av er själva i den här relationen: du blir den överengagerade optimisten, medan din Oxe förblir en pessimistisk bakåtsträvare. Det finns alltså risk att ni underbygger varandras olika sidor så mycket att ni faller in i dessa roller mer än nödvändigt, så se upp.

När det går riktigt tufft till kan du för första gången uppleva något du själv utsätter andra för väldigt ofta - den upprörda och vassa sanningssägaren i Oxen har inga skrupler och tvekar inte för att säga det hen verkligen tycker att du behöver höra. Men självklart finns det också positiva aspekter av den här relationen. Din Oxe är stabil och pålitlig, och hjälper dig mer än gärna att ha koll på saker och ting i ditt liv. När ni två jobbar ihop i projekt kan ni dessutom åstadkomma fantastiska resultat. Men så finns det ett område till som skapar en del problem. Din Oxe vill gärna gå in i ett tryggt förhållande väldigt tidigt. Den frihetstörstande Skytten är inget fan av alltför tighta relationer, och skyggar lätt iväg från allt som blir seriöst lite för snabbt. Det här gör din Oxe än mer intensiv och skapar lätt en ond spiral av misstro och avundsjuka.

Ni två är så olika att för att få det här att fungera behöver ni kompromissa med några av era största personlighetsdrag. Inte så lätt. Skönt då att ni sexuellt är en solskenshistoria. Din Oxe är varm och sensuell, och medan hen tar med dig på en fysisk resa, kan du komma att överraska och utveckla era gemensamma eskapader. Minst sagt lockande. Men kom ihåg, ni två är väldigt, väldigt olika. Om du inte är öppen för att kompromissa med detta, om kärleken inte är stark nog, kan detta bli en svår match i längden.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer