Skytten & Skorpionen

Den här kombinationen har en tendens att lova mer än den levererar, kära Skytt. Din Skorpion lockar dig säkert med sin mystiska stil, som om hen vet en hemlighet ingen annan vet, och det här gör en otålig Skytt oändligt nyfiken. Det är heller ingen avskräckande faktor att Skorpionen ofta bär med sig en sexuell spänning. Men det kan finnas ett par anledningar att fundera en, två och till och med tre gånger innan du ger dig in i detta, kära Skytt

Skorpionen har ett stort behov av kontroll och lojalitet, och vill gärna bli ett med dig. Du, å andra sidan, drivs av drömmen om frigörelse och är ett av de mest optimistiska, happy-go-lucky och spontana tecknen. Det här bäddar för en del problem. Frågan är om du ens vill ha en relation. För er kommer problemen knappast ligga i nattlånga djupa diskussioner, eller ett spännande sexliv, utan kommer snarare komma smygande längs med vägen. Trots att ni båda vill lära er mer om allt, undersöka och förstå världen ur alla möjliga vinklar, så har ni otroligt olika anledningar till detta. Du vill frigöra dig själv genom kunskap, medan din Skorpion vet att världen är orättvis och därför vill se till att hen själv får det hen behöver - till exempel dig.

Din idealism kommer förr eller senare krocka med Skorpionens mer självcentrerade (utan att för den skull vara egoistisk) världsbild. Skorpionen anser att det är viktigt att se till att man har det man behöver, och har en materiell ådra som du helt enkelt inte riktigt förstår. På ytan kan det verka som att ni är överens, men när det kommer till kritan visar det sig ofta att din Skorpion vill äga dig lika mycket som sina saker.

Ditt spontana sätt har också en tendens att såra din Skorpion, som plötsligt blir tyst och frånvarande. Inga fler långa diskussioner natten igenom, istället blir det plötsligt ditt jobb att se till att din Skorpion är nöjd, istället för att undersöka och upptäcka världen. Var det verkligen det du letade efter i en relation, kära Skytt? Ingenting är omöjligt, det kan finnas tusen anledningar till att just ni är gjorda för varandra och starka band överlever ofta sådana här skillnader. Och om ni två älskar varandra kommer din Skorpion att kunna ge dig den mest intensiva, passionerade och djupt sexuellt tillfredsställande kärlek du varit med om, era skillnader till trots.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer