Tvillingarna & Oxen

Det här är inte den lättaste av kombinationer, kära Tvilling. Ni två förstår varandra ofta ganska bra, men har helt motsatta behov, på ett sätt som gör att det inte en är lätt att kompromissa. Din Oxe är en praktiskt lagd individ som oroar sig över materiella ting, medan du är en rastlös sökare som inte kunde bry dig minde om vilka saker du har, eller var de är, så länge du får se och uppleva världen på alla möjliga sätt. På många sätt kan din Oxe uppleva dig som lite väl vårdslös, vilket gör att det tar rejält lång tid för hen att öppna sig för dig - något du, kära Tvilling, inte ofta orkar vänta på.  Din Oxe styrs av Venus, vilket kan vara bra att tänka på. Oxen tycker om allt som är av högsta njutar-kvalitet, god mat och dryck och tonvis av massage går hem hos hen. Som Tvilling kan du försöka lära dig att slappna av mer när du är med din Oxe, låta saker bara vara och verkligen njuta av att vara ledig. Men det är svårt för Tvillingarna att bete sig såhär alltför länge. Medan Oxen har ett stort behov av att göra tydlig skillnad mellan arbete och fritid, så kan Tvillingarna inte låta bli att blanda de båda.

På semestern vill din Oxe ligga på stranden. För dig är "semester" ett lite mer flyktigt begrepp som gärna innebär både lite jobb, lite egna projekt, en hel del socialiserande och stilla-liggande bara när du gjort slut på all din energi på annat. Och medan din Oxe påminner dig om detaljer som vilken tid erat tåg går, eller varför det är viktigt att du läser väginstruktionerna för hur ni ska ta er till erat hotell, så har du helt andra upptåg för dig. Sexuellt är det inga svårigheter här, även om du kanske ibland blir lite överväldigad över exakt hur romantiskt uppslukad din Oxe kan bli av sex. Men nyfiken som du är blir det aldrig tråkigt mellan er. Den här relationen har en hel del potential, så länge känslorna är starka nog. Din envisa och emellanåt oflexibla Oxe kan erbjuda dig en trygg famn att landa i, lära dig att njuta av livet och faktiskt ge en hel del inspiration till hur du kan nå dina mål, kära Tvilling. Om du har tid att lyssna, det vill säga.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer