Tillbaka

Vågen & Stenbocken

Det här är ingen given kombination, kära Våg, men den kan fungera, om ni båda är redo att satsa. Du och din Stenbock är båda sociala och tycker om att gå ut, mingla och träffa nya människor. Du beundrar din Stenbocks känsla för stil, speciellt eftersom du inte upplever att hen verkar lägga någon tid alls på den. Din Stenbock i sin tur beundrar din, och har stor respekt för tiden du väljer att lägga ner på den. Din Stenbock är kanske något för allvarlig i sin kärlek till dig, något som ibland gör dig lite utmattad. Samtidigt är hen trygg och pålitlig, och hjälper dig alltid ta de tuffa beslut du inte själv vet hur du ska navigera mellan.

Det som kan bli en konflikt mellan er är hur olika ni ser på arbete och fritid. Du kanske tror att du är redo att offra mycket för att jobba hårt, och det är du säkerligen, men när du ser din Stenbock in action kommer du   häpna över vad hen är redo att offra i sina ambitioners namn. Stenbocken pratar inte ofta högt om dem, men de finns där, så var beredd på att relationen ibland kommer få stå undan för Stenbockens olika idéer och projekt. Det här kan vara svårt för en Våg att smälta, eftersom du söker jämlikhet och en nära vän i din relation lika mycket som en älskare. Plötsligt förlorar du din partner till en ambition som ligger långt bortom dig, och det här kommer framför allt göra det jobbigt i perioder där ni är mindre i fas med varandra. Men genom att låta din Stenbock förstå att en del av din ambition är att få relationen att fungera, kan du få samma hängivenhet tillbaka.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer