Vattumannen & Oxen

Det finns två stora bekymmer för att ni två verkligen ska kunna fungera ihop, kära Vattuman. Det första är envisheten. Ni är två individer som båda står väldigt fast vid era övertygelser. Det här kan leda till en hel del maktkamper, där er oförmåga att kompromissa nästan förhöjs av den andras otålighet. Med sån envishet blir det många gånger svårt att skapa en djupare kommunikation. Speciellt svårt blir det för dig, kära Vattuman, då din Oxe är mer konventionell än du, att få utlopp för dina mer rebelliska och nyskapande idéer. Din Oxe vill helt enkelt gärna att saker ska vara som de alltid varit, och du kan lätt känna dig som att du försöker få en reaktion från någon som inte vill lyssna.

Det andra bekymret är era olika sexuella behov. Din Oxe tycker om långa sessioner av beröring och hens lust är ofta förknippad med känslor och sensualism. För dig blir det här lätt lite enformigt; du längtar istället efter att bli överraskad och kan ibland snarare vilja ha din Oxe som allra mest när hen är som allra upptagnast. Din Oxe längtar efter att ha det så bekvämt och mysigt som möjligt när ni är med varandra, medan du tenderar att vilja göra saker på ditt sätt och göra uppror mot allt du inte uppskattar. Eftersom du är den mer individualistiska av er två kan du också lätt känna dig lite kvävd av att din Oxe vill att er relation ska vara väldigt nära och tydlig. När du å din sida är superexalterad över något som ska hända utanför sovrummets fyra väggar kan du uppleva att din Oxes entusiasm inte riktigt räcker till. Hen vill hellre kramas och dricka lite mer rödvin.

Ni har ofta väldigt olika politiska åsikter, vill spendera era helger på helt olika sätt, och har helt olika idéer om vad livet helst ska bestå av. Medan du inte kan sluta analysera livet, kan din Oxe inte sluta drömma om att bara slå sig till ro och njuta av det. Det här är en match som helt klart innebär en hel del friktion. Om känslorna är starka kan relationen också bli det, men förbered dig på en hel del bångstyrighet. Från er båda.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer