Tillbaka

Sexastro Skorpionen

Många Skorpioner känner sig trötta på att det alltid sägs att de är besatta av sex. Det här är ju inte riktigt sant såklart, men samtidigt är sex väldigt viktigt när man ska förstå Skorpionen överlag. Skorpionen vill under ytan på saker och ting, och sex är ett sätt att komma nära andra och därför viktigt för Skorpionen. Dessutom styrs Skorpionen inom traditionell astrologi av Mars och i modern astrologi av Pluto; Mars är den planet som handlar om kropp, styrka och fysik, och Pluto handlar om kontroll, liv och död. Sex har ju till väldigt stor del att göra med liv och död, och med alla dessa pusselbitar är det inte svårt att förstå att sex på många sätt är väldigt avgörande för Skorpionen. Det betyder absolut inte att Skorpioner är besatta av sex, utan bara att sex är en väldigt viktig del för Skorpionen för att förstår världen. De läser ofta världen genom sexualitet, makt och för att komma närmare någon slags ram för hur vi fungerar. De kan också använda sex som uttryck, för både känslor och tankar och för att förstå andra. Behovet, nyfikenheten och åtrån är stark hos Skorpionen. Man kan säga att Skorpionen förstår, upplever och uttrycker livet genom sex, och det här gör dem till fantastiska älskare, fulla av passion.

Viktig zon hos Skorpionen: Könsorgan.

Erotiska no-no’s: Inget sex alls är nog det närmaste ett no-no man kan komma. Men också att utnyttja sex, eller om din Skorpion upptäcker att du har tankarna på annat håll. Då kan ni lika gärna låta bli enligt Skorpionen.

Gör istället: Tala om för din Skorpion vad du vill eller längtar efter. Att utforska fantasier är en otroligt viktig del av livet för Skorpionen.

Typisk Skorpionkommentar om sex: Skorpionen är väldigt visuell och ger ofta komplimanger kring din kropp, och pratar gärna om sexet utanför den sexuella situationen, till exempel hur bra sex ni har.

Läs gärna denna artikel även utifrån var din Mars är placerad. För att ta reda på var du har din Mars, följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer