Tillbaka

Mars i Jungfrun

Personer med Mars i Jungfrun är i princip alltid upptagna, praktiskt lagda och har ofta siktet på att göra saker. De tar sällan ledigt och har alltid många bollar i luften. Ibland för många bollar, men oftast klarar de även de mest omöjliga situationer. Att vara vän med någon som har Mars i Jungfrun kan bli prövande på det sättet att de ofta har lite för många planer samtidigt, men å andra sidan är de helt och hållet din när de är med just dig. Sällan aggressiva men ofta stressade försöker Mars i Jungfrun att ställa saker till rätta, och eftersom de ha svårt att sätta gränser är det här inget litet jobb. Om deras tålamod tryter blir de lätt kritiska, och kan lätt haka upp sig och bli en aning tjatiga i sin kritik. De har lätt för att bli oroliga och nervösa, och när dessa känslor sätter in krävs det en hel del kommunikation för att få dem att lugna ned sig.

Bäst mår de om det får göra saker på sitt sätt, använda sina strategier och sina system. Deras rutiner kring jobb, hem, träning, allt vardagligt, är ofta heliga för dem och de känner sig väldigt otrygga utan dessa rutiner. Det är samma system som de försöker applicera på världen i stort, och det är i sina försök att organisera världen omkring dem som de kan nästintill bränna ut sig. Det här är något som sällan syns eller märks utåt, där de verkar väldigt samlade, men blir tydligt när man väl lär kommer dem nära. Men i all denna aktivitet ligger också deras livskraft. De älskar sina rutiner och har ofta en eller två hobbies som ligger dem extremt varmt om hjärtat, och ger dem livskraften åter. De passar utmärkt för att jobba i projekt, eftersom de hela tiden behöver känna att de gör nytta, att de hjälper till och får saker att röra sig framåt. Att vara ledig eller ha för lite att göra är inte deras melodi.

Å andra sidan har de svårt att begränsa hur mycket de ska göra, och där kommer stressen lätt in och tar över deras liv. I och med att de är extrema perfektionister så har de höga krav på allt de gör, och blir oroliga när de inte gör något alls. Att vara till nytta är deras största behov, och det här gäller också i deras relationer. Mars i Jungfrun är en otroligt sensuell position, de älskar närhet och kel, men har också en nästan praktiskt syn på sex. Lite som träning, som avslappning, som ett sätt att bli av med stress ser de på sex, och det här kan ibland göra en partner som är mer emotionell lite förvirrad. Samtidigt är de omtänksamma i sin sexuella energi, de vill alltid ge och vara bra på det de gör. Deras nyfikenhet öppnar upp för att gräva djupare i en intim relation, men samtidigt präglas de av blygsel och ödmjukhet så fort de ska visa sig sårbara. I längden vinner deras vilja att veta och uppleva, men det kan ta ett tag att få dessa hårt hållna individer att släppa loss och slappna av.

Vill du räkna ut din Mars? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer