Tillbaka

Mars i Lejonet

Individer med Mars i Lejonet har ett stort behov av att känna att varenda liten sak de gör är meningsfullt. Om det råder minsta tvekan kring att deras aktiviteter inte bär på någon  större mening, så finns det ingen anledning för dem att fortsätta. Dessa individer är fulla av känslor och vilja, drivkraft och lust, och har en imponerande uthållighet. De är riktiga fånga-dagen-personer som ser varje situation som en chans att visa upp vad de kan. Med tydliga ambitioner och stark övertygelse tar sig Mars i Lejonet fram i livet, och de upplever ofta själva att de drivs av något slags kall, att de har en tydlig uppgift och roll att spela i världen.

Deras egon kan ibland verka översvallande, men precis som solen i Lejonet så är detta kopplat till deras behov av att göra gott, att de ser sig själva som någon som kan just "göra gott". De tar misslyckanden väldigt hårt, och blir otroligt förvirrade om de möter personer som anser att det inte finns någon poäng i att själv axla ansvar. Även om de har nära till glädje, så finns det många typer av svartare humor som dessa individer bara inte kan ta till sig. Vad är det som är roligt med något som är dåligt för mänskligheten? Auktoritära, driftiga och med en nästan magnetisk personlighet drar dessa personer andra till sig, och har en imponerande övertalningsförmåga. De har en stark relation till att agera utifrån vad "hjärtat säger" och de älskar att engagera andra i sina egna hjärtefrågor.

Deras idealism är stark, men de har också lätt att bli otroligt förnärmade om de upplever att någon attackerar det som de ägnar sig åt, eftersom de ser detta som tätt sammankopplat med vilka de är. Därför kan denna position uppfattas som konfrontativ, inte minst när det kommer till diskussioner om deras principer och värderingar. De föraktar personer som är snåla, har svag moral och ger upp vid minsta motstånd, och har ofta svårt att komma över detta förakt. Detta är också en stark sexuell position, där passionen ligger så ytligt att det ibland räcker med minsta smekning för att väcka den. En intim relation med Mars i Lejonet kommer fullastad med kärlek, romantik och sex, och allt de vill ha tillbaka är lojalitet och hängiven beundran.

Vill du räkna ut din Mars? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer