Tillbaka

Mars i Stenbocken

Detta är en av de mer försiktiga positionerna för Mars, med en tydlig lågmäld energi. De är ofta dämpade, kontrollerade och ordningsamma i sitt sätt, och har alltid ett mål. Om dessa individer saknar en tydlig målbild, hamnar de lätt i statiskt paus-beteende och gör ingenting, och det kan pågå länge. Men oftast är dessa individer snarare svåra att hålla tillbaka, då de är redo att göra vad som helst för att nå sina ambitioner. De strävar alltid efter att nå toppen, är orädda för att jobba hårt och har ett ojämförbart fokus. Deras ständigt coola, svala och sansade sätt kan ha en väldigt stark attraktionskraft, även om detta är något som Mars i Stenbocken själv inte riktigt ser eller förstår.

Utifrån ser de samlade ut även när de upplevs som oordning därinne. Deras definition av oordning är dock sällan samma som andras, och det räcker med mina dokument på fel plats så blir det jobbigt för dem. Men det är i deras ordnade sätt som man kan finna deras sensuella sida. Till och med i deras kontrollerade sätt att uttrycka ilska, finns en slags sensualitet som kan uppfattas som otroligt het. I deras strukturerade inställning till världen så är de mindre intresserade av känslor och tankar, och mycket mer inriktade på den fysiska och materiella världen. Dessa personer har ofta någon slags fysisk aktivitet som de brinner för, samlar på något värdefullt eller är otroligt penga-medveten.

Mars i Stenbocken är en skicklig planerare och har ofta ett välmående sparkonto. Deras målbilder är alltid realistiska, och när de anstränger sig för något så vet de att det kommer ge något i längden. Men i grund och botten är detta som sagt en sensuell position, som tycker om att känna någon annans händer på sin kropp och att veta vad som ska hända härnäst. Lojala, fulla av omtanke och stabila i sig själva har Mars i Stenbocken alltid ett ess på hand. När andra virrar bort sig i sina egna drömmar och spontana påhitt, så står Mars i Stenbocken tryggt kvar och vet precis var hen är på väg.

Vill du räkna ut din Mars? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer