Tillbaka

Mars i Tvillingarna

Det är lättare sagt än gjort att försöka följa Mars i Tvillingarna i deras fokus, eftersom det ofta är överallt och ingenstans. Tillsammans med sina idéer snurrar de iväg och verkar vara på väg åt många olika håll samtidigt, och behöver föga förvånande kunna byta miljö ofta för att må bra. Dessa individer blir snabbare än någon annan uttråkade och tappar intresset som från ingenstans. Att träffa dem är något av ett vågspel, speciellt om man förväntar sig kunna följa med i deras tempo. De är ständigt på väg någon annanstans, och mår faktiskt dåligt om de inte får utlopp för den här rastlösheten. Det här gör att de kan upplevas som obrydda, men tvärtom är de högst brydda - de går bara snabbare för dem att processa det som de bryr sig om. Och om deras nyfikenhet verkligen väcks, så finns det få som är lika peppade som de. Deras reaktion på tristess är helt enkelt fysisk och något de har svårt att befria sig från.

Dessa individer är verbala i sitt engagemang i omvärlden, de älskar att prata, och i konflikter är de rappa och snabba med comebacks - de kan säga saker som verkligen svider. Även när de är peppade och på gång, så flyger orden ur deras mun. De behöver ofta ett par öron när de genomgår stress för att kunna släppa ut allt de tänker, och om de inte får prata av sig, så är det svårt för dem att slappna av. De är proffs på att debattera, har ständigt svar på tal i minsta diskussion och är mästare på argumentation. Om de håller tillbaka är det enbart för att de inte vill såra andra. Deras pratsamhet kan göra att de framstår som en aning nervösa, vilket ibland stämmer väldigt bra. Rastlösheten i samband med att de ständigt snackar om detaljer ger lätt detta intryck. De stressar lätt upp sig i onödan, och kan behöva någon i sin närhet som tar ned dem på jorden och är mer praktiskt lagda. En annan sak som hjälper dem är att få använda sina händer. Genom handarbete, skriva, måla, sticka, plantera, spela tv:spel, instrument, laga mat, vadsomhelst där de får använda händerna hjälper dem att släppa på stressen.

De är ombytliga och föränderliga, och byter gärna intressen såväl som hur de tränar. Det här gör också att de sexuellt vill testa nya saker och har ett stort behov av att få prata om sina fantasier. Att använda sig av ord under sex och i intima stunder är också viktigt för dem. Ständigt på gång, med många bollar i luften, och intressen som skjuter åt alla håll följer med dessa individer. Det händer dock att Mars i Tvillingarna personer lovar mer än de kan hålla, men å andra sidan har de lätt för att komma med idéer som sätter fart på saker som tycks så still. De har alltid åsikter och råd att komma med när det kniper, för även om de ofta är upptagna, är de aldrig för upptagna för att ta sig an ett problem. Men ett tips som de själva aldrig kan få för mycket av, är att jobba på att spetsa sitt fokus och inte alltid försöka vara överallt precis hela tiden.

Vill du räkna ut din Mars? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer