Tillbaka

Mars i Vågen

Det här är en av de minst spontana placeringarna av Mars, och dessa personer är inte de som rusar in i saker utan att tänka efter före. Mars i Vågen får absolut saker gjorda, men det tar tid och de behöver alltid få väga saker mot varandra innan de tar några beslut. Att göra för- och emot-listor är kanske dessa individers favoritsyssla, eller vilka listor som helst, och de är totala proffs när det kommer till prokrastinering. Om någon i deras närhet behöver försvaras så kommer Mars i Vågen alltid att finnas där, redo att stå upp för andra och argumentera för de sina i alla lägen. Dessa individer är allergiska mot orättvisor, och även om de annars är lite obeslutsamma, så agerar de direkt när de behövs som stöd för någon i deras närhet som blivit utsatt för minsta orätt.

Trots att Mars i Vågen helst vill leva ett fredligt, konfliktfritt och harmoniskt liv, så kan de inte låta bli att engagera sig när drama dyker upp. Ofta vet Mars i Vågen exakt vad som pågår, utan att vara delaktig i dramat själv, och bakom en diplomatisk fasad kan de ha starka åsikter om vem som borde gjort vad. De är otroligt lätta att tycka om. Kring dem finns en känsla av oskuld och allmän godhjärtlighet vilket gör att de lätt vinner över vemsomhelst till sitt lag, och det är inget dåligt lag att vara med i. Mars i Vågen vill att alla i hens närhet ska ha det bra, bättre, bäst, och ger sitt allt för det. Samtidigt är det svårt för dessa personer att upprätthålla relationer om det uppstår konflikt. De har en förmåga att bli passivt aggressiva när de inte är nöjda med något, men vill absolut inte stå upp för att de faktiskt känner ilska eller irritation.

Hellre vill de att vi fortsätter se dem som oproblematiska och mysiga sötnosar. Om de inte redan har en väldigt aktiv och engagerad chart i övrigt, och därför slåss för rättvisa och sig själva varje dag, så kan dessa individer förbli mysterium av gullig charm, men samtidigt enorm kraft för att få saker att bli som de vill. Fantastiska på att hantera konflikter, kompromissa och överlag deala med svårigheter så är det aldrig fel att ha en Mars i Vågen i sin närhet. Vad gäller sexualitet och fysiska behov så är dessa personer prydliga och ofta lite omständiga när det kommer till sex. De vill att saker ska vara på rätt sätt, och kan tappa lusten snabbt om de inte känner att saker känns fina eller genomtänkta nog.

Vill du räkna ut din Mars? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer