Tillbaka

Mars i Vattumannen

Det är inte det lättaste att förstå sig på individer med Mars i Vattumannen. De är fulla av överraskningar och reagerar sällan som man tänkt sig. För dessa personer är världen i det närmaste ett laboratorium där de kan testa alla de galna idéer som de bär på och njuter av att utveckla. De är mer intresserade av att få experimentera sig fram i sin vardag, än att anpassa sig efter andra. Deras humanistiska intressen är förvisso starka och märks tydligt - deras övertygelser om alla människors lika värde och rättigheter är det aldrig något fel på - men att ha tråkigt i livet och inte utforska livets alla sidor är ett stort no-no för dessa personer. Även den mest blygsamma Mars i Vattumannen överraskar gärna sin omgivning med unika och originella idéer. Det här är en progressiv, framåtsträvande position, som ibland kan upplevas som osentimental och nästan lite kall.

Men Mars i Vattumannen är inte så intresserad av det som varit, annat än som fakta som de kan ta till hjälp för att navigera sig in i framtiden. De är stolta över att vara självständiga, och det värsta de kan tänka sig är att vara förutsägbara. Samtidigt är de envisa och svåra att övertala när de bestämt sig för något. Att på olika sätt vilja göra revolution faller sig naturligt för dessa individer, och de har lätt att få över även andra på sin sida. De vet precis hur de ska göra för att charma eller väcka andras intresse för att liksom smickra in sig själva. Deras kreativitet och intellektuella sätt gör också att andra lätt vill vara med på deras äventyr, eller stöttar dem längs deras väg - utan att andra upplever dem som dominerande. Tack vare att de själva ständigt strävar efter frihet och värdesätter att känna sig obundna så tycker Mars i Vattumannen att en av de finaste gåvor hen kan ge till de som står hen nära är utrymme.

För känsligare personer så kan detta upplevas som att hen inte bryr sig, men det här är alltså en form av omtanke som kan bli lite förvirrande. Å andra sidan tar de det aldrig personligt när andra vill ha space eller ställer in häng för att bara vara för sig själva. Snarare applåderar de sådant beteende, där andra ger tydliga besked och eget ansvar kring vad de vill och känner. Mars i Vattumannen vill revolutionera världen med sitt tänkande och sina ovanliga idéer, och i en relation med dessa individer blir det sällan tråkigt. Deras öppna sätt att möta världen på gör att de upplevs som udda, och det syns ofta även i deras sexualitet, där de kan ha en oförglömlig och speciell stil och behov som står långt utanför normen. Men försök aldrig att tvinga en Mars i Vattumannen till något de inte tror på - speciellt om du inte har en riktigt bra anledning till varför. Deras skarpa analytiska tänkande är svårt att matcha.

Vill du räkna ut din Mars? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer