Tillbaka

Midheaven i Tvillingarna

Midheaven i Tvillingarna har en väldigt lös relation till begreppet "gränser". De tror oftast att de kan göra allt på samma gång och det är snarare regel än undantag att de jonglerar två eller flera jobb samtidigt. Det låter stressigt, men dessa personer har en naturlig fallenhet för att organisera livet logistiskt och håller sig ofta lugna även när det stormar på andra ställen. De är roliga att jobba med och underhåller gärna alla de jobbar med, eftersom de helst jobbar med många andra. Men det blir lätt bara skoj och halvhjärtat om de inte får ägna sig åt något de verkligen tror på. De kan lätt hamna i en spiral av påbörjade men aldrig avslutade projekt, så midheaven i Tvillingarna behöver vara selektiv och följa sin starka intuition för att hitta rätt, ofta kreativa, kommunikativa och rörliga, projekt eller jobb att satsa på.

På något sätt har dessa individer en magisk magkänsla för vad som kommer funka, och vilka idéer som är bäst att lägga åt sidan på stört. Kanske är det eftersom de är i så pass djup kontakt med förändringens regler, och är inte ett dugg rädda för att allt kan vara annorlunda imorgon. Individer med midheaven i Tvillingarna jobbar helst med skrivande, kommunikation eller inom yrken där de får använda sina händer. De kan lockas till arbeten inom till exempel talskrivning eller stadsplanering, andra typiska områden är  journalistik, undervisning, all sorts skrivande, scenkonst, PR eller mode och design. Oavsett var de jobbar så gäller det att yrket har ett brett utbud av aktiviteter och att det finns noll%:ig risk för uttråkning. Deras respekt för mångfald är stor, i alla dess former och olikheter. Ju fler färger, former, personer, ord och idéer, desto bättre.

De är experter på att veta när det är dags att lämna ett projekt och gå vidare till något nytt, och letar alltid efter sätt att integrera den mångfald de upptäcker under sina projekt in i sitt eget liv. De tjänar på att meditera, då de behöver stort utrymme för att tänka och sortera alla de idéer som de ständigt bär på. Med utrymme att tänka får de tid att hitta nya, inte sällan korsbefruktade idéer. Att de genomför dem är dock inte lika säkert. Men midheaven i Tvillingarna har något att berätta för världen, och deras liv består av att hitta hur och vad det är. Deras nyfikenhet driver dem framåt och vidare, och även om de aldrig hittar just en sak som de vill ägna sig åt resten av livet, så är alla deras åtaganden sammankopplade av deras behov av att berätta detta något. De ser sina liv som en kunskapsbank som bara växer och växer, och vart all denna kunskap tar dem är omöjligt att förutse. Med mottot "kunskap är makt" väntar nya upptäckter för dessa personer kring varje hörn, under hela deras liv.

Vill du räkna ut din midheaven? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer