Tillbaka

Venus i Fiskarna

Redan i det flirtiga stadiet av en romans visar Venus i Fiskarna upp hur omtänksamma och ömma de är. Deras något lynniga men ändå lekfulla sätt överraskar och förvånar, och de drar lätt andra till sig med sin charm och mjuka sätt. Det är som att det står skrivet i deras blickar att de kan bjuda på livets romans om man bara hänger med. Äkta känslomänniskor, fyller de sina liv med romantik och fantasi, men är sparsamma med planering. Att känna sig fram är mer deras sätt, och detta kan ibland skapa missförstånd i deras relationer.

När Venus i Fiskarna blir kära, blir de kära i hela livet och ibland mänskligheten, vilket en partner ibland kan uppfatta som förvirrande och ibland frustrerande. Deras varma känslor tycks liksom spridas åt alla möjliga håll, och inte enbart mot sötnosen som fått deras hjärta att bulta. Men kärleken de har är å andra sidan gränslös och utan villkor, och de är redo att göra allt för att den de tycker om ska veta om det. Status, bakgrund, vad någon gjort förr - Venus i Fiskarna dömer ingen, utan ser till den de har framför sig i stunden. Deras hjärta slår hårt för de som är lite udda, underdogs eller de som är mindre lyckligt lottade. Det händer inte sällan att de dras till någon som är i behov av hjälp eller räddning, och här kan de själva behöva vara vaksamma så att de inte glömmer bort att ta hand om sig själva. De har en dragning till att komma nära ojämlikhet och de som skiljer sig från dem själva, eftersom de genom kärlek lär sig hur världen fungerar, och söker att förstå orättvisa och olikhet.

Det är ofta svårt att veta var en har Venus i Fiskarna i en relation. Eftersom de ständigt känner sig fram så drar de sig för att sätta etiketter på saker, och de är inte intresserade av att bestämma just någonting inom en relation. De kan ibland vara nyckfulla i hur de uttrycker sin kärlek, och inte sällan drar de både en eller flera vita lögner kring sitt liv, mest för att de inte ser vikten av att berätta precis allt. De gör också såhär för att undvika att såra andra, då deras känslor pendlar, och de ibland inte vet var de står. Att inte vara säker på något, eller undvika att låsa fast sig i ett synsätt, ligger djupt hos Venus i Fiskarna, och det är också det som gör dem gränslösa och djupt älskvärda. Att leva med dem, är att ständigt se livet, och kärleken, från alla dess möjliga sidor.

Vill du räkna ut din Venus? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer