Tillbaka

Venus i Lejonet

Att ha en partner med Venus i Lejonet innebär i princip att vara ihop med en PR-maskin för hur fantastisk, underbar och fulländad du är. Det finns inga brister deras partner har som inte kan förvandlas till varför just denna person är så perfekt. Deras stolthet över människorna de omger sig med är oändlig, och de skryter mer än gärna om hur just deras bästis är den bästa och det bästa som någonsin hänt dem, även om de i vanliga fall är riktiga blygisar. Dessa individer älskar att uppvakta och slå på stort när det gäller att visa sitt intresse, men förväntar sig samtidigt att få samma uppvaktning tillbaka - och helst lite mer. De behöver få känna sig lika speciella som de får andra att känna sig. Om andra visar minsta tendens att skämmas över dem kan det såra dem hårt, även om det hela kan uppfattas som en väldigt ytlig grej utifrån. Kärlek är nämligen det viktigaste i dessa individers liv. Det är kärlek som får dem att gå upp på morgonen och att kämpa för det de tror på och vill, och de är inte ett dugg rädda för att visa eller säga det, hur klyschigt det än kan låta i andras öron.

Detta gör dem till lojala och trofasta partners som är redo att gå över eld för den de bryr sig om. Så deras tendens att berätta om andra som flirtat eller visat intresse för dem är inget annat än ett sätt att fortsatt bevisa hur fantastiska de är, och bör absolut inte tas som dolda hot. De är genuint överlyckliga varje gång någon bekräftar deras älskvärdhet, oavsett person eller situation. Problem kan dock uppstå om deras partner börjar samma sak... Det är också viktigt för Venus i Lejonet att uppfattas som otroligt erfarna när det kommer till kärlek och relationer. Detta är ju trots allt deras mission i livet. De kan ha höga förväntningar på en relation, som inte bara handlar om graden av uppmärksamhet de får, även om det är det som märks av först, utan de tror på kärlek som en helande och närande kraft i stort. De är väldigt uppmärksamma, och om de upplever att deras partner blir tyst, likgiltig eller inte attraheras av dem som de brukar, kan det skapa stora orosmoln på en himmel som de vill ska vara fylld av entusiastiska kärleksförklaringar. Sex är förvånande nog inte det viktigaste för dessa individer, även om det kan finnas andra sidor i deras chart som skapar ett sådant behov, men sex och kärlek hör tätt ihop för dem. Sex är en förlängning av kärlek, men kärleken står i fokus. De stannar inte gärna i en relation som saknar emotionell närhet såväl som fysisk, men även en relation utan fysiska kärleksbevis är ointressant för dem.

För att Venus i Lejonet ska vara lycklig i en relation gäller det att ständigt strössla komplimanger och kärleksbevis över dem, och inte känna att det är en börda utan ett nöje, för de märker direkt av om dessa inte är genuina. De kan ha stunder då deras beteende är rentav barnsligt i hur mycket uppmärksamhet de vill ha, men det är lika mycket för relationens skull som för deras. De behöver känna att de är med någon som attraheras och njuter av att ha dem runt sig. Baksidan av detta är att det finns en risk att dessa individer glömmer bort att även deras partner har känslor, men det finns en enkel lösning: att prata om det. Venus i Lejonet har inget till övers för spel och har stor respekt för andras upplevelse av avundsjuka eller vad det än kan vara, för samtalet kring kärleken och relationen bekräftar för dem om hur viktig den är.

Vill du räkna ut din Venus? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer