Tillbaka

Venus i Oxen

Venus i Oxen värdesätter bekvämlighet. De har höga krav på att hitta komfort var de än befinner sig, och när de letar efter en relation söker de efter någon de verkligen kan slappna av med, som har samma smak och älskar att njuta på samma sätt som de. Stora överraskningar och oväntade upptåg fungerar inte riktigt i kombination med dessa individer, som föredrar att ha ett visst mått av förutsägbarhet och pålitlighet i sitt liv. De letar istället efter maximal njutning där de är. Om någon lägger stor vikt vid att tillfredsställa sin partner så är det Venus i Oxen. De har en outsinlig källa av sensualitet inom sig och uttrycker sin kärlek fysiskt. Beröring, massage, närhet och kramar är det alfabetet de kan utantill.

De kan lätt bli lite väl ägande när de hittat den de vill vara med, och det finns risk för både svartsjuka och avundsjuka i deras relationer. Venus i Oxen värderar helt enkelt partnerskap högt, och om de inte upplever att de kan lita på sin partner tappar de alla koncept för hur de ska kunna visa dem kärlek. Förändring och överraskningar är som sagt inte något dessa individer går igång på, och om de har en lugn myskväll inplanerad, så kommer de rynka hårt på pannan om någon kommer med en spontan idé om en utekväll. Många gånger kan de upplevas som väl envisa och nästan lata i sin bekvämlighet, men det kan vara värt att komma ihåg att deras oförmåga till flexibilitet samtidigt gör dem oerhört pålitliga.

Ibland tar det tid för Venus i Oxen att hitta sina känslor, och tålamod är överlag en bra sak att ta med sig in i en relation med dem. När de väl har bestämt sig vill de gärna bestämma, speciellt när det gäller hur kvalitetstid ihop ska spenderas. Venus i Oxen är en enkel och avslappnad partner, både i vänskap och kärlek, och tycker bäst om att verkligen få njuta av sin tid med sin partner, så mys och gos står alltid högst på schemat. I en relation där de får slippa stress och tillsammans hitta en sensuell, gemensamma punkt blomstrar de.

Vill du räkna ut din Venus? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer