Tillbaka

Venus i Skorpionen

Få kan tävla med Venus i Skorpionens sätt att locka andra med sin intensitet och starka närvaro. Deras koncentrerade sätt att fokusera på den som står framför dem gör att andra genast känner sig både sedda, förstådda och omhändertagna. Att deras känslor är lika djupa som de långa blickarna de ger är kanske inte alltid 100% säkert, men om man frågar får man ett ärligt svar man kan lita på. Intresset kan komma successivt från Venus i Skorpionen, eftersom de gärna vill veta hela situationen och vad de har att göra med innan de satsar helt, men när deras engagemang är etablerat släpper de inte gärna taget. Orädda för att vara intima är det med fysisk närhet som dessa individer visar vad de känner, och de älskar att njuta lika mycket som de älskar att ge andra njutning.

Att låtsas som att Venus i Skorpionen inte lägger stor vikt vid åtrå och lust vore att göra dem en stor otjänst. Deras relationer skulle inte kunna reduceras till enbart sex, men en stor del av deras omtanke och uttrycksfullhet ligger i fysisk kontakt. Det finns en bild av att Venus i Skorpionen blir besatta av sina partners, vilket verkligen är att ta i, men deras ohämmade sätt att visa sina känslor kan ibland kännas väl kraftfulla. De är så otroligt fokuserade på den de är med, att man ibland undrar om de ser överhuvudtaget ser världen omkring sig, eller om den blivit för evigt suddig. För vissa kan det här bli övermäktigt, hur Venus i Skorpionen kan spenderar timmar på att prata om varför de tycker så mycket om sin partner, inte minst när det paras ihop med att de har ett rykte om att vara både possessiva och svartsjuka. Att kontrollera sin partner är Venus i Skorpionens största last, och de har ofta själva problem med att de har den här sidan.

Den intensiva passion som Venus i Skorpionen visar sin partner kan ibland kännas lite tung, och här saknas en lättsam kärlek. De agerar med provokation istället för klackspark och vill hellre utforska varje del av sin partner än lämna saker åt slumpen. En sårad Venus i Skorpionen låter verkligen andra veta att de sårat dem - men vägrar ibland berätta hur eller varför. Vid andra tillfällen har de inga problem med att berätta alla detaljer - inför så många personer som möjligt. Deras svartsjuka kan bli svår att hantera, men å andra sidan finns det ingen kärlek som är så lojal, intensiv, passionerad och helhjärtad som den från dessa individer. De vågar mer än de flesta andra, och tvivlar sällan. Att de vill veta allt om den de är med betyder inte att de måste veta precis allt - dessa individer behöver sin tystnad och sina egna hemligheter, och respekterar i grund och botten djupt att andra behöver sina.

Vill du räkna ut din Venus? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer