Tillbaka

Venus i Skytten

För Venus i Skytten är det viktigt att världen tillsammans med deras sötnos växer, utvecklas och att de får nya perspektiv på exakt allt. Dessa individer älskar att lära sig nya saker, och när de är kära så är det av största vikt att de känner att deras partner är med på den resan. Apropå resor, så är det troligen genom sådana som Venus i Skytten vill spendera sin lediga tid. Helst vill de resa jorden runt tio gånger om, och även när skojar om att bara rymma iväg så är kan man alltid höra allvaret i botten av skämtet. Venus i Skytten har stora visioner kring livet, och de behöver en partner som inte är rädd för att ständigt diskutera ideal och övertygelser. Det är i diskussioner de släpper på spänningar och eftersom de ofta kan vara en aning förvirrade i vad de vill, på grund av att de vill så mycket, så är det i samtalet dessa tankar och känslor kan landa.

De har ett lättsamt sätt och är fulla av stora leenden och skämt som avlöses blixtsnabbt av seriösa överväganden kring livets stora frågor, och ibland går det snabbare än de själva hinner med mellan dessa lägen. Som de eviga sökare de är kan det vara svårt att få en Venus i Skytten att stanna i en relation, och de kan överraska sina flirtar på många olika sätt - positivt såväl som negativt. Men svårt att flirta har de inte. De flirtar nästan dygnet runt, och märker troligen inte alla gånger att de gör det. Det är mycket som är stort hos Venus i Skytten, inte bara deras leenden, utan också deras drömmar, öppna sinnen och stora förmåga att engagera och entusiasmera. Samtidigt har de lätt att döma andra, och kan vara ganska hårda i sina åsikter. De har lätt för att säga mer än andra skulle, utan att oroa sig för att låta för hårda. De är mer intresserade av att testa idéer och åsikter, än att ta hand om andras känslor. Det krävs inte mycket för att vinna dessa personers kärlek, de har inga höga krav på andra, mer än glädje och engagemang.

Venus i Skytten backar dock snabbt om de upplever att deras partner är alltför emotionell, hänger upp sig på saker som de tycker redan är överspelade, eller om de upplever att deras partner är det minsta lat eller slö. Det ska helst hända saker hela tiden, och det kan ta slut snabbt om de känner att en relation inte känns rätt. Venus i Skytten är inte den bästa på att hantera konflikter eller jobbiga stämningar, och lägger hellre benen på ryggen och drar om det uppstår minsta lilla jobbiga läge. Speciellt hanterar de inte att deras känslor blir ifrågasatta särskilt bra. Ibland kommer de tillbaka till sitt ex efter att ha sett något nytt som inte passade dem alls, men ibland är det bye-bye, och att då få till ett avslut som känns tillfredsställande kan bli svårt. Venus i Skytten behöver mängder av utrymme och dynamik i en relation för att vilja stanna i den. Deras mardröm är att fastna i en rutin, och de söker alltid efter någon som vill lika mycket, eller gärna mer, som dem.

Vill du räkna ut din Venus? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer