Tillbaka

Venus i Tvillingarna

Snabba konversationer, massor av information och intresserade av exakt allt du är intresserad av. När Venus i Tvillingarna flirtar loss så är det som en tävling i vem som vet mest, utan vinnare men med massor av skratt. Lekfullt retas dessa individer med den de ått känslor för, och de undviker på alla sätt relationer som blir alltför stillasittande och bekväma. Om de inte får prata, prata, prata, riskerar de att tröttna på en alltför lugn relation, även om deras sol står i ett lugnare tecken.

Att gå alltför djupt i känslor är inte heller något som dessa individer har lätt för. Snarare har de en klacksparksattityd när det kommer till livets svåra frågor, och även om de gärna pratar om relationen de är i, så har de inga behov av att prata för djupt om vad som varit eller vad som ska komma. De lever i nuet eller några dagar framåt och vill inte slösa tid på att prata om det okontrollerbara i framtiden eller dåtiden. Deras tankar och idéer om det mesta är ombytliga och i ständig rörelse, och de vill hellre dansa loss i det som är, än att oroa sig över det som varit eller komma skall. Sökandet efter nya upplevelser är det som lockar in Venus i Tvillingarna, och det som får dem att stanna är ett evig tillflöde av mental stimulans. De söker efter partners som kan stimulera dem och följa med dem i sin jakt på nya kunskaper.

I sitt liv lämnar de stort utrymme för aktiviteter och sociala upptåg, och när de slappnar av gör de gärna det tillsammans med många andra. Den som är nära en Venus i Tvillingarna kommer snart att vara nära också alla hens vänner, och förväntas dela med sig av sina egna vänskaper. Ett knytkalas av vänskap är något som får hela Venus i Tvillingarnas maskineri att snurra loss. Den som har och visar att de har roligt med Venus i Tvillingarna, kan vinna deras hjärtan, eftersom de älskar att underhålla och hitta på nya sätt att roa andra på. Och det är också så de vinner andras hjärtan - genom att aldrig bjuda på en tråkig stund.

Vill du räkna ut din Venus? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer