Tillbaka

Venus i Väduren

Rakt på sak, inga omvägar och relativt uppenbara, flirtar Venus i Väduren med hela sin varelse. Dessa individer har sällan någon finkänslighet inprogrammerad, utan är stolta över att visa upp sig som just direkta, med korten på bordet. De älskar att visa upp sin självständighet och tar varje flirt som en utmaning. Så om de misslyckas, går de snabbt vidare. Men det är svårt att värja sig mot dem initialt, för de har en charmig utstrålning som påminner om något barnsligt och oskyldigt. Det letar efter relationer där de kan få skratta mycket och ofta, och älskar när det händer saker. Om en relation för snabbt blir stillsam, ordnad och alltför mogen så får de lätt kalla fötter.

De ogillar även alltför många spel, subtila flirtar som tar lång tid eller individer som inte uttrycker tydligt nog vad de är intresserade av. Det passar inte alls med deras behov av att känna att de vinner sin flirt som om det vore en tävling. Men som sagt, de är absolut inte långsinta. Beroende på sitt soltecken kan de tvärtom snabbare än snabbt komma över någon som de en vecka tidigare varit besatt av. Att de kräver mängder av stimulans, meningsutbyten och har ett starkt och närvarande ego kan ibland bli lite för mycket för vissa, och det ständiga behovet av nya samtalsämnen, lekar och återkommande skrattanfall tar faktiskt inte slut. En relation behöver kännas ny och livfull mest hela tiden för att Venus i Väduren ska känna sig hemma, och de har inga problem med att se till att det blir just så.

Att ta ledningen och styra och ställa i en relation faller sig naturligt för dem. Deras behov av att ibland tävla även med sin partner kan också bli en aning intensivt, speciellt om de kommer nära personer med motsatta behov, och kan bli en dealbreaker för vissa. Det roliga, lekfulla och evigt unga är det viktigaste för Venus i Väduren. De är naturliga energikällor som inte är alltför svåra att underhålla, så när Venus i Väduren fått vinna sin flirt och de två hittat sitt gemensamma skämt, förvandlas de till en äventyrslysten partner som aldrig säger nej, och som sätter stort värde i att vara en självständig källa till glädje.

Vill du räkna ut din Venus? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer