Tillbaka

Venus i Vattumannen

I Venus i Vattumannens drömvärld så uppfattas de som fördomsfria, rebelliska och precis lagom provocerande. De siktar alltid på att göra saker lite annorlunda än andra, och att tolkas som helt normala är inte alls något de vill förknippas med. Istället vill de imponera på andra genom sin egenhet. Detta syns inte minst i hur de ser på kärlek och relationer. De skippar alla vanliga, konventionella regler, och sätter gärna upp helt egna sådana. De är inte helt bortkopplade från vikten av att följa principer, tvärtom finns det massor av principer hos Venus i Vattumannen, men de är ointresserade av att göra som alla andra gör.

Deras relationer har ofta andra former än vad som är vanligt, och de älskar när andra blir lite chockade över hur de tänker. Det här kommer av hur beroende av frihet och självständighet denna individ är, och när det kommer till kärlek är det ofta det emotionella draget som de först av alla stryker från sin lista. Att vara alltför blödig är inte deras stil, utan de föredrar att ha öppnare, friare relationer, där känslor bara är en liten del av kakan. Istället vill de hellre prata om hur deras och deras partners intellekt kompletterar varandra, eller hur stora framtidsvisioner de har tillsammans. Vänskap är en viktig del, inte minst i romantiska relationer, och de får inte den positiva sortens rysningar av alltför storslagna kärleksgester, utan snarare lite panik. Istället kommer deras varma känslor för någon i udda former, gärna oväntat, och med flera lager.

De älskar att bli förvånade, chockade och utmanade samtidigt. De utmanar gärna sin partner att testa sina vingar, och älskar att förvåna andra med roliga aktiviteter (ibland utan att räkna in sig själva i dem). För att komma nära Venus i Vattumannen gäller det att verkligen vibea med denna sida hos dem, och ibland att spela med när de vill glänsa med hur utanför lådan de tänker. Att drömma och fantisera tillsammans med dem, istället för att motsäga dem, är en viktig ingrediens för att komma dem nära, samtidigt som det är omöjligt att komma dem alltför nära. Venus i Vattumannen har ett stort behov av personlig frihet, och utgår ifrån att andra har samma stora behov.

Vill du räkna ut din Venus? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer