Läs mer och följ Scorpio Rising i dessa kanaler:

25 maj 2020

May 25, 2020

Hej, och tack! Tack för att ni är här, kul att ni hittat hit och jag är så glad för att ni är med och ger nytt liv åt Scorpio Rising. För er som inte läst min blogg förut så är bakgrunden att jag 2012-2017 drev astrobloggen Scorpio Rising på Veckorevyn. Nu är jag tillbaka helt egen regi, och med många nyheter. Och först av allt tänkte jag försöka presentera sidan så gott det går. Hoppas ni hunnit bekanta er med den någorlunda?

Vi har Veckans Horoskop, som varje söndag uppdateras med ett nytt horoskop inför veckan som väntar. Ni kommer också alltid kunna läsa föregående veckas horoskop. Under Veckans Horoskp hittar ni också veckans mest romantiska dagar, samt veckans låt som jag valt ut åt er. Jag samlar alla låtar i en spotifylista som ni hittar här eller via spotify-ikonen på förstasidan :)

Sen har vi Alla Horoskop, och här hittar du så mycket horoskop-godis. Först och främst alla planet-positioner, alltså allt om hur du är som har ascendenten i Jungfrun, månen i Fiskarna eller Venus i Skorpionen. Den här sektionen är under utbyggnad och kommer innehålla fler av dessa beskrivningar med tiden, inte minst hur vi ska läsa vår Jupiter och Saturnus... Behöver du ta reda på var din ascendent, måne och Venus står, klicka dig genast hit där jag beskriver mer om detta!

Under Alla Horoskop hittar ni också Relationsastro, alltså hur alla tecken passar ihop med varandra. Det extra lyxiga med dessa artiklar är att jag skrivit dem utifrån båda perspektiv, så ni kan läsa hur Stenbocken fungerar med Lejonet såväl som hur Lejonet ser på sin relation med Stenbocken.

Här finns också Fler Horoskop, där tre av mina personliga astroguider är samlade, nämligen: Sexastro, Ex-astro och Vänskapsastro. Den här sektionen är också under utbyggnad, och kommer innehålla en massa fler astroguider.

En avdelning jag är väldigt stolt över är fliken Så Funkar Astrologi. Här hittar ni allt ni behöver för att lotsas rätt i astrologi-djungeln, men ta det försiktigt! Astrologi är ett komplext system, och det är svårt att greppa allting på en gång. Här beskriver jag hur man kan tänka kring sin chart, hur man tar reda på mer om den och lite andra viktiga saker om hur astrologi överlag fungerar.

Och så har vi såklart Boka Konsultation, där ni, som ni kanske gissat, kan boka en konsultation med er egen Scorpio Rising. Om ni känner att ni vill boka en annan typ av konsultation än de som ges som alternativ, använde det här formuläret och gör en förfrågan! Jag är öppen för alla typer av konsultationer om ni har en specifik typ i åtanke. Och så har vi bloggen, dit ni uppenbarligen hittat, som kommer att uppdateras ofta och med massor av nyheter om astrologi. Hur materialet på bloggen kommer se ut vill jag mer än gärna att ni är med och påverkar. Vad vill ni läsa om?

Sen har ni kanske märkt att ni kan välja om ni vill läsa sidan i natt- eller dagläge, det vill säga med svart eller vit bakgrund. Det här valet gör ni helt själva och kan skifta mellan medan ni rör igenom siten.

Och tack till alla ni som var med på vår instagram-live lansering igår! Om ni missade men ändå vill höra vad jag och min fantastiska kollega Dilan Apak sa så kan ni kolla på den i efterhand här. Vi pratade bland annat om vad som pågår på himlen just nu under detta galna år som är 2020, men också om traditionell vs. modern astrologi och svarade på några av era frågor. Tack också till fantastiska Axel Moll på MVP Design som orkat, pushat, designat och byggt den här underbara sidan. Mer om det kommer.

Vad tycker ni? Vad känner ni? Vad tänker ni? Berätta!

Fler inlägg på bloggen

Eller se
arkivet

Kommentera inlägget

×
Hej! Undrar du hur astrologi funkar egentligen? Läs mer här!