Boka konsultation

Här kan du boka en konsultation med Scorpio Rising. Konsultationer görs via Zoom eller på plats i Malmö. Betalning sker med Swish i samband med konsultationen. Har du inte möjlighet att betala med Swish så löser vi det. Vid din första konsultation görs alltid en genomgång av hela din chart, och du rekommenderas därför att boka minst en 50 minuters konsultation den första gången. Du får en inspelning av samtalet efteråt. Specificera gärna i och med din bokning om du har speciella önskemål eller övriga frågor.

Det är viktigt att du kan ange vilken tid på minuten, dag, månad, år och plats du föddes på för att konsultationen ska bli så exakt som möjligt.

Consultations are also done in English. If payment through Swish is not available to you, PayPal is also accepted.

Läs mer om våra konsultationer på FAQ-sidan
Rekommendationer

“Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig, men Sofia var otrolig, jag fick ut precis vad jag (inte visste att jag) behövde, och som utomstående satte Sofia fingret på saker som var väldigt specifika. Kommer definitivt att boka en till konsultation med henne i framtiden!” 

J, 31

“Jag uppskattade verkligen konsultationen och har diskuterat med många och läst anteckningarna flera gånger. Det är så himla spännande hur mycket som stämmer, varav vissa saker är saker jag själv inte kommit i underfund med förrän i år.” 

F, 27

“Positivt överraskad över hur enkelt och bekvämt det var att ha konsultationen över Zoom. Kändes som att prata med en kär vän och Sofia är verkligen en grym astrolog. Ni kommer inte ångra en konsultation med henne!”

L, 34

“Hade en fantastisk reading med Sofia. Är fortfarande chockad över hur mycket stjärnorna kan säga om en och att Sofia kan se det, så häftigt. Men som jag och mina vänner är överens om, Sofia är en av Sveriges absolut bästa astrologer. Förutom en grym reading älskade jag att jag fick hela videosamtalet skickat till mig.”

R, 35
För bästa resultat vid konsultation behöver du veta vilken tid på minuten, dag, månad, år och plats du föddes på. Det går att göra en konsultation även utan denna information, men svaren blir inte lika exakta.