Tillbaka

Fiskarna som ex

Överlag: Det är lätt att tro att Fisken skulle vara den mest sentimentala och känslomässigt ha svårast att lämna en relation bakom sig, men få kan simma iväg så snabbt som en Fisk. När vattnen blir dåliga och Fisken är säker på att något inte kommer fungera, så är hen försvunnen snabbare än du var beredd på. Men detta gäller enbart när Fisken vet att inget mer finns att hämta. Finns det å andra sidan minsta glimma hopp, må så bara vara att ni båda är singlar eller att ni en gång sa att "kanske en dag", så simmar Fisken gärna i samma stim som dig så länge som möjligt, bara för att se vad som händer. De vill helt enkelt inte helt tappa kontakten och kan ha stor empati även för ex som betett sig halvdant.

Vanligast problematik: Det finns ingen riktigt singular problematik med Fiskarna, utan detta tecken har en så stor variation på sitt beteende att det är svårt att nämna bara en sak. Men det som kan skapa mest problem är Fiskarnas känsloliv, som lätt målas upp på precis allt. Fisken har lätt för att övertolka beteenden och se allt som tecken på kärlek eller inte kärlek, och drar lätt på stora växlar även när det inte behövs. Å andra sidan kan de också lika snabbt stänga av helt när de upplever att något inte är som det ska.

On-off potential: Medium. När det är slut, är det slut. Ni har försökt, det har inte fungerat, Fisken är missnöjd - det är över. Å andra sidan - finns det minsta tecken på möjlighet, och Fisken antingen inte själv är på topp eller har så pass starka känslor kvar, eller om obeslutsamheten stor, kan en on-off hålla på alldeles för länge.

Så blir du av med hen: I tystnad och med hjälp av intuition simmar Fisken gärna iväg när hen inte känner sig uppskattad eller välkommen. Men du kan behöva vara övertydlig, eftersom Fisken i första hand undrar hur du mår och vill veta om hen kan hjälpa.

Läs gärna ex-astron även utifrån Venus-tecken! Läs mer om detta nedan.

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer