Tillbaka

Stenbocken som ex

Överlag: "Inget drama" är det som Stenbocken hoppas på allra mest när ni två ska gå från två till en och en. Minimerat drama, artigt tonläge och korrekt beteende är det du kan förvänta dig från denna individ, och det är garanterat det hen vill ha tillbaka. Men det är på ytan. Skitsnack eller konflikter skapar lätt rykten, och om det är något Stenbocken säger nej tack till så är det att andra ska ha åsikter om vad som pågår i hens privatliv. Helst ska ingen veta något om er två, mer än att ni ser bra ut ihop och trivs med varandra. Att göra slut med en Stenbock kan därför nästan kännas som en regisserad skilsmässa för tabloiderna. Antingen är locket på och ingenting läcker ut, eller så är det i form av extremt diplomatiska och omsorgsfullt inlindade meningsutbyten som ni tar skilda vägar.

Vanligast problematik: Frustration över att din Stenbock inte tydligare visar sina känslor eller berättar vad hen tänker. Det är oftast den som inte är Stenbock som i denna break-up får stå för tårar och känslouttryck, medan Stenbocken skrapar med foten och säger "jag har ju sagt vad jag känner. Nu lägger vi det här bakom oss". Samtidigt pågår en rad av strategiska planer i Stenbockens inre. Hur lägger jag upp det här för familj och vänner? För vem berättar jag vad? Och - om hen blivit sårad - hur ger jag igen utan att det märks att jag gör det?

On-off potential: Medium. Stenbocken kan lätt falla dit på att spela spel redan i förälskelsefasen, ibland helt utan att mena det, för att få dig på fall, och har ibland svårt att ta av sig den rollen.

Så blir du av med hen: En ignorerad Stenbock säger ofta snabbt farväl utan mycket väsen. Ett par subtila nickar åt ditt håll kan dyka upp, men om du inte reagerar första gången, så kommer Stenbocken inte ens fundera på att försöka igen. Det är de för stolta för.

Läs gärna ex-astron även utifrån Venus-tecken! Läs mer om detta nedan.

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer