Tillbaka

Jungfrun & Tvillingarna

När du först träffar din Tvilling är chansen stor att du känner att du träffar dig själv, kära Jungfru. Hen tänker lika mycket och lika snabbt som du, är lika öppen som du och lika sökande efter svar och information. Vilka fantastiska diskussioner, samtal ni har, vilken kemi och förståelse! Det är lätt att tro att ni är samma sort, men så efter tiden verkar det som att du kanske sett lite fel ändå. Här finns nämligen ganska stora skillnader i all er likhet.

Din Tvilling är långt ifrån lika praktisk och stabil som du, och kanske blir det här nästan lite chockartat för dig. Hur kan någon vara mer tankspridd och nyfiken än du? Kanske blir du lite rädd, för från ditt perspektiv ser det mest ut som kaos i din Tvillings liv, hur hen rusar från ett projekt till ett annat, en tankebana till en annan - utan att det verkar oroa hen alls. Om hen byter bana såhär snabbt - vad säger det om hens känslor för dig? Och apropå känslor - hur ser de ut mellan er egentligen? Har någon av er hunnit utveckla några sådana, eller är ni mer kära i idéerna och tanken på den andra?

Din Tvilling har en otrolig förmåga att multitaska utan några större orosmoln, medan du har en mer skeptisk inställning till livet. Å andra sidan verkar din Tvilling oroa sig för enkla, vardagliga saker medan du inte ens ser problemet. Som tur är är ni båda inte typerna som håller saker inne, utan pratar helst ut om saker direkt. Din Tvilling är överraskande i hur snabbt hen upptäcker saker, och även om du är känd för att vara den eviga kritikern är det du som riskerar att bli sårad i den här relationen. Din Tvilling går lätt vidare medan du söker svar, och ganska ofta får du nöja dig med att din Tvilling menar att det inte finns några.

Din Tvilling kan för dig efter ett tag verka nästan lite galen, och ibland känns det som att hen gör saker bara för att. Det här är för att din Tvilling har ständiga behov av förnyelse, något som inte riktigt är precis vad du tänkt dig. Men om du kan lita på din Tvilling, låta hen få dig att skratta och slappna av, samtidigt som din Tvilling behöver förstå att du har behov av stabilitet och pålitliga känslor, så kan det här bli en magnifik relation. Sexuellt kan du låta din Tvilling fungera som din guide, då hen är betydligt mindre reserverad än du är. Om du kan lita på din Tvillings viljor och lustar här, och låta hen locka fram dig ur ditt skal, kan vadsomhelst hända.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer