Tillbaka

Kräftan & Tvillingarna

Allt går att laga med massor av kärlek. En Kräfta och en Tvilling är vanligtvis inget par som fungerar i längden, men attraktionen är glasklar. Även om du vanligtvis är den känsligt försiktiga och stilla typen så attraheras du troligen av Tvillingens förmåga att socialisera och dra människor till sig. Kräftan tycker om att uppleva dessa nya personer och Tvillingens sätt att skapa små sociala bubblor där allt känns kul och spännande. I längden kan dock Tvillingens nyckfullhet och rastlöshet oroa dig och hens behov av nytt, nytt, nytt kan skapa en klyfta mellan er där du vill få vara med din Tvilling, men din Tvilling verkar vilja vara med precis alla andra.

Men - Kräftan är också ofta en visionär med massor av idéer och stark initiativförmåga - något som Tvillingen hänförs av och fortsätter finna otroligt inspirerande. Du kan också ge Tvillingen ett emotionellt djup, om hen vågar och tar sig tid, samtidigt som hen kan lätta upp din egen lite mer emotionella och försiktiga sida. Ni kan dela idéer och tankar, och även erat engagemang för projekt och visioner. Tvillingen är föränderlig och flexibel, medan du är mer ledande, och det är tur att din Tvilling kan anpassa sig efter dig. Men Tvillingens överanalyserande kan också gå dig på nerverna, precis som hens oförmåga att verkligen hänge sig åt eran relation. Även om du, kära Kräfta, är en visionär, så behöver du närhet, trygghet och stabilitet för att verkligen må bra. Din Tvilling behöver å andra sidan stor frihet och ständig utveckling för att må lika bra.

Vad gäller sex och hur ni ser på er relation kan du ibland uppleva Tvillingen som för rationell och analytisk, nästan kall och ytlig, jämfört med din vårdande och närhetssökande natur. Det är inte nödvändigtvis sant att Tvillingen är sådan, men det kommer garanterat kännas så mellan varven. Ni kan få det här att fungera. Försökt att förstå din Tvillings behov av frihet och släpp hen fri - hen kommer må bättre och kommer tillbaka med ännu mer kärlek till dig. Men håll också ett öga på det här - så fort Tvillingen känner av needyness blir hen stressad och osäker och tenderar att dra sig ur situationen. Tvillingarna är inte de bästa på att härda ut i tuffa tider, eller att vara helt lojala, och du är inte den bästa på att säga rakt ut hur du känner på en gång vilket kan skapa en konstig stämning mellan er som Tvillingen på en gång vill slippa undan. Men inte nödvändigtvis! Kanske har ni något i era charts som gör att ni lättare hittar varandra, eller i erat liv i övrigt. Det kan absolut gå, bara kom ihåg att era behov är olika.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer