Tillbaka

Skytten & Lejonet

Två passionerade och eldiga själar. Här finns energi och kemi i överflöd, och tillsammans blir ni faktiskt riktigt lugna och trygga. Kanske inte enligt andra, men för framförallt dig är det otroligt att i en relation verkligen hitta en trygg bas tack vare djup, gemensam förståelse. Det sociala Lejonet upphör aldrig att förvåna dig och dra med dig i nya, sociala situationer, och du i din tur kommer kunna tillfredsställa hens behov av kunskap dels på egen hand, men också med genom de människor du omger dig med. Den största krocken mellan er har att göra med Lejonets lite överraskande envisa och ibland ensidiga sida, som inte bara är lite bossig, utan även oflexibel - i alla fall med dina mått.

Du i din tur har en tendens att inte alltid tänka igenom vad du säger, och eftersom Lejonet lever på komplimanger och beröm, kommer du ibland behöva ägna några extra timmar på att smooth things over genom att visa tydligt hur mycket du avgudar ditt Lejon, hur fantastisk och underbart klok hen är. Ni vill båda leva livet till max, och praktiskt tillbakalutade är ni inte. Lejonet älskar att leva stort, med full aktivitet och med höga krav på sin omgivning. Så håll ett extra öga på ekonomin här. Ni har båda en tendens att tro att ni snålar när ni äter hemma en kväll i vecka. Snåla gör ni dock inte vad gäller sex. Tvärtom slutar ni aldrig överraska, överösa eller överdriva på det här planet. Om du står för champagnen så står Lejonet för den stadigt brinnande elden. Det här är en ovanligt positiv kombination - på många plan.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer